Ben de aynısını soracaktım. Bunu bize final dediler ama bu sorunlarla dolu. Acaba kararlı bir sürüm gelecek mi?dostlar merak ettim android 10'u almayan var mı halen ?
Valla merakla beklemekteyiz yeni bir güncelleme.Ben de aynısını soracaktım. Bunu bize final dediler ama bu sorunlarla dolu. Acaba kararlı bir sürüm gelecek mi?
Ben de aynısını soracaktım. Bunu bize final dediler ama bu sorunlarla dolu. Acaba kararlı bir sürüm gelecek mi?
Aynen 10 değil 10 a güncelleme beklemekteyiz.10 için değil 10.1 gelecek
bana gelmedi arkadaşlar 9.1.0. 245(c432e4r1p1) şeklinde kaldıdostlar merak ettim android 10'u almayan var mı halen ?
Hisuite ile denediniz mi?bana gelmedi arkadaşlar 9.1.0. 245(c432e4r1p1) şeklinde kaldı
denedimHisuite ile denediniz mi?
Turkcell kullanıyorsanız operatör güncellemesi alıyor cihaz. Öyle bir güncelleme yüklü olduğunda güncelleme almıyor. Ben de öyle olmuştu. Sıfırladım ondan sonra güncelleme geldi. Bunun dışında geçmiş sayfalarda bir yöntem daha vardı bir göz atabilirsin.denedim
Şu an itibari ile canlı destek ile olan görüşmede 10.0.0.170 beta değil final sürümü olduğunu, tekrar bir güncelleme gelmeyeceğini belirttiler. Sadece güvenlik güncelemesi geleceğini bildirdiler. Yani elimizde kaldı bu sorunlu yazılım.
GelirTelefonu sıfırladım ama yine gelmedi güncelleme sanırım benim teli unuttular