muzisyenizm
Huawei üyesi
- Cihaz
- Mate 20 Lite
deneyip haber verin lütfen
Merakla bekliyorum hocamSd kartım olmadığı için deneyemedim maalesef. İş çıkışı kart alıp akşam deneyeceğim.
Arkadaşlar. Sd kart aldım ve flaşlamayı denedim ancak başarılı olmadı. Biraz daha incelediğimde ise sebebini anladım. Huawei yazılımları özel sürüm dediği sürümlere göre yayınlamış. Benim telefonun özel sürümü CUSTC432D1 ve bu özel sürüme uygun henüz android pie yayınlanmamış. Bu linkten hangi sürümlere yayınladığını bulabilirsinizYou do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.. Burada telefon sürümünüze ait 9.0 ile başlayan bi güncelleme bulabiliyorsanız bu işlem işe yarayacak. Ancak trdeki telefonlarının hepsinin aynı özel sürümde olma ihtimali yüksek. Sistemde telefon hakkında kısmına girip en aşağı indiğinizde özel sürümünüzü öğrenebilirsiniz. Firmware Finderda da dikkat ederseniz c432 için gelen 9,0 güncellemelerin hiç biri CUSTC432D1 değil. Yani bu sürüme sahip olan bizler avucumuzu yalamaya devam.
Rica ederim. Ben de Turkcellden aldım telefonu ama yukarıda bahsettiğim şekilde özel sürüm. Sizinki Turkcell'in ön siparişle getirdiklerindendir belkide. Sıkıntılı bir durum bu güncelleme olayı. Huawei için büyük eksi. Sahip olduğu donanımı etkili biçimde kullanamıyor. Telefonu insanlar genelde iyi fotoğraf çeksin, iyi oyun oynatsın, hızlı çalışsın, şarjı iyi gitsin diyerek seçiyor. Bu telefonun şarj süresi dışında memnun kalınacak pek bir yönü yok maalesef. Aynı ya da benzer donanıma sahip Honor marka cihazlar bu yönleriyle Huawei cihazlardan daha başarılı.Dostum verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. En iyisi beklemek sanırım.
Birde turkcell den aldım ben cihazı. Benim özel sürüm de TURKCELL TR 8.2.0.4 (CT) şeklinde yazıyor.
Evet bu tespit doğru bende baya uğraştım olmadı. Sd exFAT olarak biçimledim herşey denedim olmadı. C432 romlarini indirdim pie9 olanlari ama hep hata aldım.Arkadaşlar. Sd kart aldım ve flaşlamayı denedim ancak başarılı olmadı. Biraz daha incelediğimde ise sebebini anladım. Huawei yazılımları özel sürüm dediği sürümlere göre yayınlamış. Benim telefonun özel sürümü CUSTC432D1 ve bu özel sürüme uygun henüz android pie yayınlanmamış. Bu linkten hangi sürümlere yayınladığını bulabilirsinizYou do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.. Burada telefon sürümünüze ait 9.0 ile başlayan bi güncelleme bulabiliyorsanız bu işlem işe yarayacak. Ancak trdeki telefonlarının hepsinin aynı özel sürümde olma ihtimali yüksek. Sistemde telefon hakkında kısmına girip en aşağı indiğinizde özel sürümünüzü öğrenebilirsiniz. Firmware Finderda da dikkat ederseniz c432 için gelen 9,0 güncellemelerin hiç biri CUSTC432D1 değil. Yani bu sürüme sahip olan bizler avucumuzu yalamaya devam.
Bu bende de onay almış görünüyor. İndiriyorum ben de.![]()
Bakalım bunu deneyeceğim
Maalesef gene yüklemede hata verdi.H
Bu bende de onay almış görünüyor. İndiriyorum ben de.
Hocam deneme ve bilgi için teşekkürler bu durumda malesef beklememiz gerekicek üzgünümArkadaşlar. Sd kart aldım ve flaşlamayı denedim ancak başarılı olmadı. Biraz daha incelediğimde ise sebebini anladım. Huawei yazılımları özel sürüm dediği sürümlere göre yayınlamış. Benim telefonun özel sürümü CUSTC432D1 ve bu özel sürüme uygun henüz android pie yayınlanmamış. Bu linkten hangi sürümlere yayınladığını bulabilirsinizYou do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.. Burada telefon sürümünüze ait 9.0 ile başlayan bi güncelleme bulabiliyorsanız bu işlem işe yarayacak. Ancak trdeki telefonlarının hepsinin aynı özel sürümde olma ihtimali yüksek. Sistemde telefon hakkında kısmına girip en aşağı indiğinizde özel sürümünüzü öğrenebilirsiniz. Firmware Finderda da dikkat ederseniz c432 için gelen 9,0 güncellemelerin hiç biri CUSTC432D1 değil. Yani bu sürüme sahip olan bizler avucumuzu yalamaya devam.
Sonuç ne durumda hocamH
Bu bende de onay almış görünüyor. İndiriyorum ben de.
Aynı sonuç yine hata veriyor. Ben dün bir de eski sürüme downgrade denedim onda da bootloop oldu. Tekrar sıfırlamak zorunda kaldım telefonu.Sonuç ne durumda hocam
Aynı sonuç yine hata veriyor. Ben dün bir de eski sürüme downgrade denedim onda da bootloop oldu. Tekrar sıfırlamak zorunda kaldım telefonu.