- Cihaz
- Mate 20 Lite
Bakin haklisiniz hakaret etmemek gerek ama bu nedir cocuk gibi ya yil bitiyor 2018 de aldi millet bu guncellemeyi ve alt cihazlarda aldi yani bizim hatamiz ne burda cocuk gibi egleniyorlar
Deneme fırsatın olursa dönüş yapabilirmisin acabaArkadaşlar selamlar. Xda forumda konu ile ilgili bir paylaşım var. Tarif edilen yöntemle emui 9 u bootloader açmadan kurmayı başaranlar oldu. Yöntem en az 4 gblik bir micro sd kart gerektiriyor. Sd kartım olmadığı için deneyemiyorum ancak yarın ilk iş kart alıp deneyeceğim. Sd kartı olup deneyen çıkar belki diye paylaşıyorum.You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.bu sayyafa 139 nolu gönderide açıklıyor. Ancak telefon tümüyle sıfırlanıyormuş bu yüzden backup almak çok önemli. Deneyip başaran olursa burada paylaşsın lütfen. Huawei'ye kalırsak sinir hastası olacağız.
Deneme fırsatın olursa dönüş yapabilirmisin acaba
1. Paketi indirin
http s: //mega.nz/#! gsYUjKxJ! rH2qFGUQkDvTyRDN2sb7GKdqnxTIdGHuI5h38ie
2. Ardından arşivi WinRar veya WinZip ile açın.
3. Telefonunuzu veya SD kartın kendisini dizüstü bilgisayarınıza / bilgisayarınıza bağlayın.
4. Sorunları önlemek için SD kartı formatlamayı öneririm (exFAT formatı).
5. Ambalajsız klasöre, ardından Yazılım'a, ardından "dload" klasörünü SD karta ana dizine kopyalayın.
6. Telefonu SD kart ile dizüstü / bilgisayardan çıkarın ve telefon tuş takımında "* # * # 2846579 # * # *" kodunu girin.
7. Menüyü göstereceğim ve sırasıyla "Yazılım Yükseltme -> SD Kart Yükseltme -> Tamam" ı seçin.
8. Telefon güncellemeyi yeniden başlatıp yükleyecektir.
DİKKAT!!!
Güncelleme, telefonu fabrika ayarlarına geri yükler.
Siz yapabildiniz mi?bir arkadaşta sd kartı olmadan yüklemeyi başarmış her ağızdan bie ses
Güncellemeyi C Tipi USB Flash Sürücü ile yüklemeyi başardım, telefonlarında sd kartı olmayan herkes için faydalı olabilir.
1. Paketi indirin
http s: //mega.nz/#! gsYUjKxJ! rH2qFGUQkDvTyRDN2sb7GKdqnxTIdGHuI5h38ie
2. Ardından arşivi WinRar veya WinZip ile açın.
3. Telefonunuzu veya SD kartın kendisini dizüstü bilgisayarınıza / bilgisayarınıza bağlayın.
4. Sorunları önlemek için SD kartı formatlamayı öneririm (exFAT formatı).
5. Ambalajsız klasöre, ardından Yazılım'a, ardından "dload" klasörünü SD karta ana dizine kopyalayın.
6. Telefonu SD kart ile dizüstü / bilgisayardan çıkarın ve telefon tuş takımında "* # * # 2846579 # * # *" kodunu girin.
7. Menüyü göstereceğim ve sırasıyla "Yazılım Yükseltme -> SD Kart Yükseltme -> Tamam" ı seçin.
8. Telefon güncellemeyi yeniden başlatıp yükleyecektir.
DİKKAT!!!
Güncelleme, telefonu fabrika ayarlarına geri yükler.
Selamlar. Link şifreli değil paylaşıyorumsiz denedinizmi? bide link şifreli indirmek için şifre gerekiyor.
Selamlar. Link şifreli değil paylaşıyorumYou do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.. Ancak kesintisiz indirme için uygulamayı indirmek gerekiyor.
Sd kartım olmadığı için deneyemedim maalesef. İş çıkışı kart alıp akşam deneyeceğim.bu link şifresiz evet indiriyorum şimdi. Sizin deneme şansınız oldumu hocam.