Soru Mate 20 lite güncelleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bakin haklisiniz hakaret etmemek gerek ama bu nedir cocuk gibi ya yil bitiyor 2018 de aldi millet bu guncellemeyi ve alt cihazlarda aldi yani bizim hatamiz ne burda cocuk gibi egleniyorlar

Arkadaşlar selamlar. Xda forumda konu ile ilgili bir paylaşım var. Tarif edilen yöntemle emui 9 u bootloader açmadan kurmayı başaranlar oldu. Yöntem en az 4 gblik bir micro sd kart gerektiriyor. Sd kartım olmadığı için deneyemiyorum ancak yarın ilk iş kart alıp deneyeceğim. Sd kartı olup deneyen çıkar belki diye paylaşıyorum.
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
bu sayyafa 139 nolu gönderide açıklıyor. Ancak telefon tümüyle sıfırlanıyormuş bu yüzden backup almak çok önemli. Deneyip başaran olursa burada paylaşsın lütfen. Huawei'ye kalırsak sinir hastası olacağız.

Arkadaşlar selamlar. Xda forumda konu ile ilgili bir paylaşım var. Tarif edilen yöntemle emui 9 u bootloader açmadan kurmayı başaranlar oldu. Yöntem en az 4 gblik bir micro sd kart gerektiriyor. Sd kartım olmadığı için deneyemiyorum ancak yarın ilk iş kart alıp deneyeceğim. Sd kartı olup deneyen çıkar belki diye paylaşıyorum.
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
bu sayyafa 139 nolu gönderide açıklıyor. Ancak telefon tümüyle sıfırlanıyormuş bu yüzden backup almak çok önemli. Deneyip başaran olursa burada paylaşsın lütfen. Huawei'ye kalırsak sinir hastası olacağız.
Deneme fırsatın olursa dönüş yapabilirmisin acaba

peki bu root yapmadan mı oluyor acaba gerçi sd karta olduktan sonra önemi kalmiyorda ama denemekte fayda var

Şimdilik resmi bir güncellemem yok, ancak dün Polonya'dan bazı halklar resmi OTA alacak. bu FF onaylı karardır

Şimdi resmi güncelleme alıyorum. Polonya, oyna
ZXb3ag.jpg

Deneme fırsatın olursa dönüş yapabilirmisin acaba

1. Paketi indirin
http s: //mega.nz/#! gsYUjKxJ! rH2qFGUQkDvTyRDN2sb7GKdqnxTIdGHuI5h38ie

2. Ardından arşivi WinRar veya WinZip ile açın.

3. Telefonunuzu veya SD kartın kendisini dizüstü bilgisayarınıza / bilgisayarınıza bağlayın.

4. Sorunları önlemek için SD kartı formatlamayı öneririm (exFAT formatı).

5. Ambalajsız klasöre, ardından Yazılım'a, ardından "dload" klasörünü SD karta ana dizine kopyalayın.

6. Telefonu SD kart ile dizüstü / bilgisayardan çıkarın ve telefon tuş takımında "* # * # 2846579 # * # *" kodunu girin.

7. Menüyü göstereceğim ve sırasıyla "Yazılım Yükseltme -> SD Kart Yükseltme -> Tamam" ı seçin.

8. Telefon güncellemeyi yeniden başlatıp yükleyecektir.

DİKKAT!!!
Güncelleme, telefonu fabrika ayarlarına geri yükler.

1. Paketi indirin

3. Telefonunuzu veya SD kartın kendisini dizüstü bilgisayarınıza / bilgisayarınıza bağlayın.

5. Ambalajsız klasöre, ardından Yazılım'a, ardından "dload" klasörünü SD karta ana dizine kopyalayın.

6. Telefonu SD kart ile dizüstü / bilgisayardan çıkarın ve telefon tuş takımında "* # * # 2846579 # * # *" kodunu girin.

7. Menüyü göstereceğim ve sırasıyla "Yazılım Yükseltme -> SD Kart Yükseltme -> Tamam" ı seçin.

DİKKAT!!!

Sadece adımları izleyin ve telefonu bir süre yalnız bırakın, benim için,% 0'da bir süre kaldı, sonra% 100'e yükseldi.

bir arkadaşta sd kartı olmadan yüklemeyi başarmış her ağızdan bie ses

Güncellemeyi C Tipi USB Flash Sürücü ile yüklemeyi başardım, telefonlarında sd kartı olmayan herkes için faydalı olabilir.

Ben ancak bu akşam deneyebileceğim, çünkü ne kartım ne de c tip belleğim var. Akşam eve geçerken alacağım. Ama anladığım kadarıyla dahili depolama ile olmuyor.

Deneyen Olursa Lütfen Forumu Bilgilendirsin Birde Başaranlar olmuşsa bizlere ss leri aktarabilir mi ?

1. Paketi indirin

DİKKAT!!!

siz denedinizmi? bide link şifreli indirmek için şifre gerekiyor.