mate 20 pro imei

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Kirin 980, magic ui 3, android 10, honor magic 2 imei atma şansı nedir
imeı repiar işlemi için en önemli iki şey birincisi anroid güvenlik yaması düşük olması yanı programların okuyacağı sürüme düşürmek ikinciside boxların desteklemesi için işlemcisi şu an belirttiğiniz 2 cihaz içinde destek yok olurmu orasını zaman gösterecek kesın bir şey söylemek zor

kaan

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
arkadaşlar bilgisi olan varsa söylesin almanyadan aldığım huawei mate 20 lite kapandı buna imei atılır mı bir care acil yardım

HonormMagic2

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Pro
Arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum ancak net bir cevap alamadım bir türlü.
Elimde Honor magic 2 cihaz var. Buna IMEI atmak istiyorum. Üzerindeki Kirin 980 işlemci var. 5 şubat tarihi ile bu ürüne IMEI atmak mümkün mü acaba ?

Ayrıca bir diğer sorum, Mate 20 cihazda Kirin 980 kullanıyor. Mate 20 IMEI atılabilir olduğunda Honor Magic 2 ' ye de atılabilir demek oluyor mu ?

Teşekkür ederim.

The Answer

Yeni Üye
Cihaz
P smart
Elimde Honor magic 2 cihaz var. Buna IMEI atmak istiyorum. Üzerindeki Kirin 980 işlemci var. 5 şubat tarihi ile bu ürüne IMEI atmak mümkün mü acaba ?

Ayrıca bir diğer sorum, Mate 20 cihazda Kirin 980 kullanıyor. Mate 20 IMEI atılabilir olduğunda Honor Magic 2 ' ye de atılabilir demek oluyor mu ?

Teşekkür ederim.
Aynı cihazdan bende de var evde tablet niyetine kullanıyorum ne yazık ki. Kirin 980i kırıp içine imei yazamıyorlarmış. Doğubank ve Kadıköy’ü tümüyle dolaştım

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite

Teşekkür ederim.
Bildiğim kadarıyla 980 ıslemcısıni destekleyen box yok Mate 20 Imeı repaır ıslemı yapılabiliyor mu su an

HonormMagic2

Yeni Üye
Cihaz
Mate 20 Pro
Sizce gelecekte mümkün olur mu ? Yani önceden de böyle şeyler yaşamış ve daha sonra kırılabilir olmuş telefonlar oldu mu ?