- Cihaz
- P20 Lite
Country yazan yerde in mi yaziyor eminsiniz ilk defa gördümHW
IN YAZIYOR
Country yazan yerde in mi yaziyor eminsiniz ilk defa gördümHW
IN YAZIYOR
Evet country in yazıyor ekran resmi aldımCountry yazan yerde in mi yaziyor eminsiniz ilk defa gördüm
bu bölge koduna daha önce hiç denk gelmedim uygun yazılımı bulabilmek için ilk önce cihazın hangi bölgeye ait olduğunu bilmek lazım konuyu takip edin yarın sizin için bir göz gezdirecegim bulursam yazılımı paylaşırımEvet country in yazıyor ekran resmi aldım
Tamam teşekkürler ilginiz için az önce netten araştırdım nova 3e modeli olarak geçiyorbu bölge koduna daha önce hiç denk gelmedim uygun yazılımı bulabilmek için ilk önce cihazın hangi bölgeye ait olduğunu bilmek lazım konuyu takip edin yarın sizin için bir göz gezdirecegim bulursam yazılımı paylaşırım
Nova 3e p20 lite diğer adı fırsat bulduğunda sizin için uygun yazılım bakacağımTamam teşekkürler ilginiz için az önce netten araştırdım nova 3e modeli olarak geçiyor
Gecerli kapsam: indiaLinkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.bağlantı linkine tıklayın ve cihazın seri numarasını yazın huaweinin resmi internet sitesidir çıkan sonucu buraya yazin
Ota 'dan indirme yaptı yüklemediGecerli kapsam: india
Ota 'dan indirme yaptı yüklemedi
Tuhaf size uygun yazilimi versem SD karttan yükleme yapabilirmisinizOta 'dan indirme yaptı yüklemedi
Yaparbilirim bekliyorumTuhaf size uygun yazilimi versem SD karttan yükleme yapabilirmisiniz
bu yazılımı indirin indirdiğiniz dosyanın içinde dload klasörü olacak sadece dload klasörünü olduğu gibi SD karta kopyalayin sonra cihazı kapatın 10 Saniye bekleyin ve ses açma ses kapama ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun Huawei logusunu gördügunuz zaman elinizi çekin takildiginiz bir şey olursa sorunYaparbilirim bekliyorum
Teşekürler deneyecegimLinkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.
bu yazılımı indirin indirdiğiniz dosyanın içinde dload klasörü olacak sadece dload klasörünü olduğu gibi SD karta kopyalayin sonra cihazı kapatın 10 Saniye bekleyin ve ses açma ses kapama ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun Huawei logusunu gördügunuz zaman elinizi çekin takildiginiz bir şey olursa sorun
Yardım pleasesorunu çözdüm arkadaşlar yardıma ıhtıyacı olan ozelden yazsın çözerim