Yardım P20 lite ane-lx1 (0cxb) gunceleme alacak mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Seyithan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayarlar- sistem- telf. hakkında, cihaz adı huawei p 20 lite, model hwv32, derleme numarası system 8.0.0.046(0CXB) teşekkür ederim haberinizi bekliyorum.
Anladığım kadarıyla sizin cihaniz özel bir şirket tarafından satılmış model ve satıcı bilgileri daha önce denk gelmedigim şekilde çift hatlımi cihaz

Özelden size bir link gonderdim cihazınız hakkında bulabildiğim tek yazılım bu SD kart dload yöntemiyle yukleme yapmayı biliyormusunuz

1. telefonu kapat 2.kapalı durumda şarja tak ve hemen ses acma ve güç tuşuna aynı anda basılı tut ve ekran gelene kadar bekle 3.erecovery modu göreceksın wi-fi ağına bağlan diyorsun telefon orjinal ve son sürümü bulup yüklüyor kendiğinden acılıyor siz hiç karışmayın bu işlem wi-fi ağınızın hızına bağlı olarak bir zaman alabilir not:telefonunuzun derleme sürümü değişmiş bu şekilde hiç bir şekilde güncelleme alamazsınız şu an telefonfa bir cok eksik dosyalarım v.s gibi ama dediğim işlemi aynen uygularsanız orjinal derleme numarısına döner ve düzenli olarak güncelleme alabilirsiniz
Burada belitilenleri yaptım indirme yaptı yüklemedi yardım edermisiniz

Burada belitilenleri yaptım indirme yaptı yüklemedi yardım edermisiniz
Bu her zaman işe yaramaz cihazın arama ekranından *#*#2846579#*#* kodlarını girin sonra Network İnformation Query sonra vendor country Info çıkan sonucu buraya yazın yardımcı olalım birde cihazın derleme numarası nedir ayarlardan telefon kısmında yazar

Bu her zaman işe yaramaz cihazın arama ekranından *#*#2846579#*#* kodlarını girin sonra Network İnformation Query sonra vendor country Info çıkan sonucu buraya yazın yardımcı olalım birde cihazın derleme numarası nedir ayarlardan telefon kısmında yazar
DERLAME NUMARASI 0CXB
YUKARIDAKİ KODU GİRMİYOR ARAMA EKRANI