- Cihaz
- P20 Lite
Linkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya
Üye ol.
bu yazılımı ındirin sd kart dload yöntemıyle yükleme yapmayı biliyormusunuz?Malesef abi inanki bilmiyorum onada yardım etsen başka bişe istemem sendenLinkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.bu yazılımı ındirin sd kart dload yöntemıyle yükleme yapmayı biliyormusunuz?
şimdi siz bu yazılımı pc den veya telefondan indirin 3gb bir dosya indirme işlemi tamamlandıktan sonra yazın ben gerekenleri anlatacağım size, bu işlem için sd karttınız olması lazım yanı hafıza kartınız 8 gb olursa iyi olurMalesef abi inanki bilmiyorum onada yardım etsen başka bişe istemem senden
Hafıza kartım yokta direk pcden olsa olmazmışimdi siz bu yazılımı pc den veya telefondan indirin 3gb bir dosya indirme işlemi tamamlandıktan sonra yazın ben gerekenleri anlatacağım size, bu işlem için sd karttınız olması lazım yanı hafıza kartınız 8 gb olursa iyi olur
indirmeyi pc den yapabilirsiniz ama bu işlem için sd kart lazım sd kart olmadan olmuyoor maalesef artık bir şekilde temın etmelisinizHafıza kartım yokta direk pcden olsa olmazmı
Numaranızı özelden yolarmısınız yarın alim wpden yazim burası çok karmaşık da abiindirmeyi pc den yapabilirsiniz ama bu işlem için sd kart lazım sd kart olmadan olmuyoor maalesef artık bir şekilde temın etmelisiniz
Ben her zaman burdayım takip ediyorum verdiğim yazılımı indirin SD kartı temin edin konuya yazın gerekli bilgileri verecegimNumaranızı özelden yolarmısınız yarın alim wpden yazim burası çok karmaşık da abi
Model hwv 32 nasıl görünüyor bana bölge kodunuz lazım cihazınızın arama ekranından *#*#2846579#*#* kodunu giriniz network information guery sonra vendor country Info çıkan sonucu buraya yazınmerhaba, telefonumda aynı sorunlar var model hwv 32 derleme no system 8.0.0.046(ocxb) görünüyor ülke dediğiniz kod ile ve hicare den japonya çıkıyor telefonun kutusunda da ane lx1 görünüyor yazılım verebilir misiniz? Güç tuşu ve kapama tuşu ile olan güncellemeyi denedim failed veriyor. Birde telefonunuz root lu diye banka uygulamalarına girerken uyarı veriyor
vendor: kddiauModel hwv 32 nasıl görünüyor bana bölge kodunuz lazım cihazınızın arama ekranından *#*#2846579#*#* kodunu giriniz network information guery sonra vendor country Info çıkan sonucu buraya yazın
Cihaz p 20 lite dogrumu hicare boş verin dediğim yontemmi yapınca bu sonucmu çıktıvendor: kddiau
country: jp
evet p 20 lite dediğiniz gibi yaptımCihaz p 20 lite dogrumu hicare boş verin dediğim yontemmi yapınca bu sonucmu çıktı
sonuç yazdığım gibi. sistem telf. hakkında kısmında model hwv 32 yazıyor o yüzden size o şekilde yazdım. derleme no da aynı şekilde system 046(0CXB)evet p 20 lite dediğiniz gibi yaptım
Ben uygun yazılım için bakacağım son olarak ayarlardan sistem telefon hakkında model ne yazıyor tam olaraksonuç yazdığım gibi. sistem telf. hakkında kısmında model hwv 32 yazıyor o yüzden size o şekilde yazdım. derleme no da aynı şekilde system 046(0CXB)
vendor: kddiau
country: jp
ayarlar- sistem- telf. hakkında, cihaz adı huawei p 20 lite, model hwv32, derleme numarası system 8.0.0.046(0CXB) teşekkür ederim haberinizi bekliyorum.Ben uygun yazılım için bakacağım son olarak ayarlardan sistem telefon hakkında model ne yazıyor tam olarak