haber P20 LİTE EMUI 10 ANDROİD Q

Justblack

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
arkadaşınız veya siz gelen güncelllemelerle beraber ortaya cıkan oto döndürme adım sayar v.s sensörün devre dışı kalma olayıyla ilgili bir bilginiz varmı veya çözümü varmıdır
Otamı manuelmi yükledin güncellemeyi bende yok öyle bir sıkıntı stabil Manuel yüklediysen bug olabilir otada sıkıntı yok

hizan

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
P20 lite EMUI 10 TESTLERİ BAŞLADI FAKAT GİZLİ BİR ŞEKİLDE YÜRÜTÜLMESİNE KARAR VERİLDİ TEST SONUNDA RESMİ AÇIKLAMA YAPILMASI BEKLENİYOR.....(TESTİN UZUN SÜRECİĞİNİ BELİRTİYORLAR YANİ ŞUANDA BENDE KULLANDIM CİHAZI AŞIRI ISINMA SORUNU ÇIKTI ONUN DIŞINDA GAYET İYİ GÖZÜKÜYOR İŞALLAH HAYIRLISI İLE STABLE OLARAK DAĞITILACAK MART2020 VEYA AĞUSTOS2020 DE BİZE VERİLEN TAHRİLER BUNLAR DAHA SONRA GELİŞMELERİ SİZE AKTARACAĞIZ....
Yav kardeş biraz yavaş salla bizler din kardeşiyiz beta 10 test yazılımı henüz türkiye için huawei telefonlarda yayınlanmadı

E.U.K134

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite
anladımda bu yenı gelen güncellemeyle oluşan bir sorun değil aylardır var ve cok mağdur var ama düzelmedi 8.0.0 dan 9 a gectik hala devam ediyor gercekten düzelme ihtimali varmı güncellemeler üzerinden
Güncellemeler P20 Lite Telefonununu Bazı Çoğu Kulanıcılar İçin Çökeltmiş Durumda 2 Güncelleme İle Sorun Çözülmesi Bekleniyor Eğer İlerde Yayınlanacak 2 Güncelleme İle Sorun Çözülmez İse Bir Huaweı Teknik Servisine Götürmekte Fayda Var...

E.U.K134

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite
Yav kardeş biraz yavaş salla bizler din kardeşiyiz beta 10 test yazılımı henüz türkiye için huawei telefonlarda yayınlanmadı
HAYIR BETA ÇALIŞMASI DEDİĞİM GİBİ RESMİ OLARAK YÖNETİLMİYOR O YÜZDEN KİMSE BİLMİYOR TÜRKİYEDE DEĞİL AMA AVRUPA ŞUANDA ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR BENDE KONUYU TÜRKİYEDE DİYE BİR SÖZ KULLANMADIM AMA İŞALLAH TÜRKİYEDEKİ HUAWEI YAZILIM MERKEZLERİNEDE ULAŞACAK BU YAZILIM PLANA GÖRE BU YAZILIM TÜRKİYE HUAWEI SERVİSLERİNE MART GİBİ GELMESİ BEKLENİYOR FİNAL SÜRÜMÜN İSE ÇİN TELEFONLARA YENİ BİR BİLGİYE GÖRE AĞUSTOS TEMMUZ GİBİ GÖRÜNÜYOR...(AVRUPA HER ZAMANKİ GİBİ GEÇ GELEBİLİR)

E.U.K134

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite
Şu arkadaştan haber atsanıza şuanki durum nedir devam ediyor mu felan :)
[/QU
Şu arkadaştan haber atsanıza şuanki durum nedir devam ediyor mu felan :)
Bana Şimdi Yazdı Dediki: Şuanda P20 Lite İçin Eylül Güvenlik Yaması İle Ekim Güvenlik Yaması Üzerinde Çalışıyoruz Onu da Arada Takip Ediyorum Fakat Donma Sıkıntısını GPU vulkan ile çözülmüş şuanda bir sıkıntı olmadığını söylerken bazı sadece google servislerinde hatalar çıkmış onlarıda üzerinde çalışıyorlar ve genel olarak arayüz üzerinde çalışmalara başlayacağını söyledi (bana bu telefon işlemcisi yüzünden küçük düşse bile bunu 9.1 den daha iyi bir performans elde ettik buda bizi mutlu etti işallah ileride kulanıcıyıda mutlu eder diye birde açıklamda bulundu)...

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
HAYIR BETA ÇALIŞMASI DEDİĞİM GİBİ RESMİ OLARAK YÖNETİLMİYOR O YÜZDEN KİMSE BİLMİYOR TÜRKİYEDE DEĞİL AMA AVRUPA ŞUANDA ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR BENDE KONUYU TÜRKİYEDE DİYE BİR SÖZ KULLANMADIM AMA İŞALLAH TÜRKİYEDEKİ HUAWEI YAZILIM MERKEZLERİNEDE ULAŞACAK BU YAZILIM PLANA GÖRE BU YAZILIM TÜRKİYE HUAWEI SERVİSLERİNE MART GİBİ GELMESİ BEKLENİYOR FİNAL SÜRÜMÜN İSE ÇİN TELEFONLARA YENİ BİR BİLGİYE GÖRE AĞUSTOS TEMMUZ GİBİ GÖRÜNÜYOR...(AVRUPA HER ZAMANKİ GİBİ GEÇ GELEBİLİR)
Aynen katılıyorum zaten almalıda

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Anlamadığım nokta şu honor play alamıyor p 20 lite nasıl alacak biri kirin 970 biri 659?

E.U.K134

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite
Anlamadığım nokta şu honor play alamıyor p 20 lite nasıl alacak biri kirin 970 biri 659?
P 20 LİTE HUAWEI TARAFINDAN GÜNCELLEME SAĞLANIYOR FAKAT HONOR HUAWEI ARASINDA TEK FARK HUAWEI ÜST KURULUŞ HONOR YAN KURULUŞ OLMASI VE HUAWEI HONOR TELEFONLARA YAZILIMSAL OLARAK KARIŞMIYOR EVET AYNI FABRİKADA ÜRETİLEBİLİRLER AMA YAZILMSAL OLARAK HONOR KENDİ CİHAZLARINA KENDİSİ SAĞILIYOR HUAWEI DE KENDİSİ KENDİ ÜRETTİĞİ TELEFONLARA SAĞLIYOR YANİ KISACA NE OLURSA OLSUN İŞLEMCİ FARK ETMEZ TEK FARK EDEN YAZILIMIN KİMİN ONAYI DOĞURULTUSUNDA VERİLECEK OLMASI BU DURUMDA EMİN OLUN HONOR TELEFONLARA YAZILIMINI HUAWEI ONAYI DOĞURULTUSUNDA VERİLSE İDİ HONOR PLAY E DE 10 GÜNCELLEMESİ VERİLİRDİ...