haber P20 LİTE EMUI 10 ANDROİD Q

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
P 20 LİTE HUAWEI TARAFINDAN GÜNCELLEME SAĞLANIYOR FAKAT HONOR HUAWEI ARASINDA TEK FARK HUAWEI ÜST KURULUŞ HONOR YAN KURULUŞ OLMASI VE HUAWEI HONOR TELEFONLARA YAZILIMSAL OLARAK KARIŞMIYOR EVET AYNI FABRİKADA ÜRETİLEBİLİRLER AMA YAZILMSAL OLARAK HONOR KENDİ CİHAZLARINA KENDİSİ SAĞILIYOR HUAWEI DE KENDİSİ KENDİ ÜRETTİĞİ TELEFONLARA SAĞLIYOR YANİ KISACA NE OLURSA OLSUN İŞLEMCİ FARK ETMEZ TEK FARK EDEN YAZILIMIN KİMİN ONAYI DOĞURULTUSUNDA VERİLECEK OLMASI BU DURUMDA EMİN OLUN HONOR TELEFONLARA YAZILIMINI HUAWEI ONAYI DOĞURULTUSUNDA VERİLSE İDİ HONOR PLAY E DE 10 GÜNCELLEMESİ VERİLİRDİ...
Anladım teşekkürler. P 20 lite çok satılan bir telefon birinci ağızdan sizden haber almak İnternetten almaktan daha sağlıklı. Gelişmeleri bekliyoruz :)

E.U.K134

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite
Anladım teşekkürler. P 20 lite çok satılan bir telefon birinci ağızdan sizden haber almak İnternetten almaktan daha sağlıklı. Gelişmeleri bekliyoruz :)
O Konuda Çok Net Bilgim Yok Ama Test De Olduğu ve şuanda birçok sorun çıkardığı bir gerçek ve bu cihaza muhtemel listede halen 1.sırada tabbiki bu resmi olarak bir yazı ve kurumsal olarak burada en son alacak cihazlar listesinde yer alıyor ama ne zaman olduğu yazmıyor ki büyük bir sorunda zaten burada evet test ediliyor ama diğer modeller gibi net bir tarih yazmıyor bu işi zorlaştırsa bile tek bilmemiz gereken bir gün gelecek ama nezaman büyük ihtimalle 2019 2.çeyreği gibi alması çok muhtamel gözüküyor buda tabbiki HUAWEI SOFTWARE AND TECHNOLOGY NE BAĞLI OLARAK TEKRAR SONRA BİLGİ PAYLAŞACAĞIM ŞUANDA BU KADAR BİLGİM VAR VE ENSON SONUÇTA HALEN BİRÇOK SORUN ÇIKTIĞI İÇİN UĞRAŞILIYOR BANA GELEN BİLGİYE GÖRE GİZLİ OLMASININ SEBEBİ İSE ONA ÖZEL BİR YAZILIM DOSYASI ÜZERİNDE ÇALIŞMIŞ OLMALARI BU YAZILIM ÜZERİNDE ÇALIŞMA DİĞER MODELLERİ BİLE ETKİLİECEKTİR NE GİBİ ETKİLEME DİYE SORAR İSENİZ GÜVENLİK GÜNCELLEMELERİ GELMESİ BİR AY BULABİLİR DENİYOR BETA ÇALIŞMASI SONA ERENE KADAR...(ŞİMDİLİK BUKADAR...)

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
O Konuda Çok Net Bilgim Yok Ama Test De Olduğu ve şuanda birçok sorun çıkardığı bir gerçek ve bu cihaza muhtemel listede halen 1.sırada tabbiki bu resmi olarak bir yazı ve kurumsal olarak burada en son alacak cihazlar listesinde yer alıyor ama ne zaman olduğu yazmıyor ki büyük bir sorunda zaten burada evet test ediliyor ama diğer modeller gibi net bir tarih yazmıyor bu işi zorlaştırsa bile tek bilmemiz gereken bir gün gelecek ama nezaman büyük ihtimalle 2019 2.çeyreği gibi alması çok muhtamel gözüküyor buda tabbiki HUAWEI SOFTWARE AND TECHNOLOGY NE BAĞLI OLARAK TEKRAR SONRA BİLGİ PAYLAŞACAĞIM ŞUANDA BU KADAR BİLGİM VAR VE ENSON SONUÇTA HALEN BİRÇOK SORUN ÇIKTIĞI İÇİN UĞRAŞILIYOR BANA GELEN BİLGİYE GÖRE GİZLİ OLMASININ SEBEBİ İSE ONA ÖZEL BİR YAZILIM DOSYASI ÜZERİNDE ÇALIŞMIŞ OLMALARI BU YAZILIM ÜZERİNDE ÇALIŞMA DİĞER MODELLERİ BİLE ETKİLİECEKTİR NE GİBİ ETKİLEME DİYE SORAR İSENİZ GÜVENLİK GÜNCELLEMELERİ GELMESİ BİR AY BULABİLİR DENİYOR BETA ÇALIŞMASI SONA ERENE KADAR...(ŞİMDİLİK BUKADAR...)
:) iyi yani denemeleri alacağını gösteriyor sanırım şimdilik bu yeterli :/

Justblack

Paylaşımcı üye
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Hiisilicon Kirin 659 Android q testlerinden başarılı geçmiş hadi gözümüz aydın olsun darısı diğer kirinci dostlara :)

E.U.K134

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
SANA KATILIYORUM AMA SADECE ORAYA RAPORTAJ YAPTIK BU YÜZDEN ORDAKİ YAZAR HİNDİSTANLI BİR TANIDIĞIM AMA BAŞKA GÜVENİLİR SİTELERE DE YAPACAĞIZ EMİN OLUN.. DEĞERLİ YORUMUNUZ VE UYARINIZ İÇİN AYRICA TEŞEKKÜRLER....
Eyvallah reis. Ancak ota biraz geç geliyor daha Eylül düşmedi aralığa giriyoruz 3 ayda birmi veriyor türkiyede durum biraz yavaş her zamanda hisuite ile yapamayız. Stable dosyası çıkarsa dload a talibiz :) otayi erkenden nasıl alırız başka yol varmı

Son düzenleme:

Ahmet2677

Huawei Fan
Destek Ekibi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Lite
Bir sorunda koyu tema p 20 lite ekranı LTPS IPS LCD de pil tasarrufu sağlarmı hangisi olduğunu bilmiyorum ama tasarruf sağlayan pixeli söndürüyor diğerleri siyah rengi veriyor yani güç tüketiyor ustaya soralım @E.U.K134