Soru P20 Lite, Emui 9.0 Pie Sürümüne Yükseltme Rehberi ( Hayırlı olsun )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan teodan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Verileri geri yükledim mi sen? Eski roma nasıl dönerim? C432 8.0.0.167 ane lx1 di
telefonu bilgisayara bağlayın hisuite kurulsun, telefondan hdb izinlerini açın. telefon bağlıyken kapatıp ses açma ve güç tuşuna 15 saniye basılı tutun. Download latest version seçeneğine gelip güç tuşuyla seçin.

İlgili güncellemeyi kurdum. Rebot etti açıldı cihaz ama güncellemeler denetleniyor diye kaldı sıkıntı ne olabilir

telefonu bilgisayara bağlayın hisuite kurulsun, telefondan hdb izinlerini açın. telefon bağlıyken kapatıp ses açma ve güç tuşuna 15 saniye basılı tutun. Download latest version seçeneğine gelip güç tuşuyla seçin.
suan fabrika ayarlarına dönücem 9.1 de pili test edip önceki hatalara bakıcam yorum yazarım.
bu sorun birilerinde varmı aynı sekılde ekran atabilir mi sorun ;
Sistem uygulamalarına bakınca normalde 1mb lık olması gereken bazı dosyalar 42.17-18mb olarak görünüyor bazıları 50 lerde

You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.

üstteki hata aynen duruyor 42.16-17 mblik dosyalar var normalde boyutları okadar degil. pil aynı maalesef. aynı hatalar herkeste varmi ?

Son düzenleme:
telefonu bilgisayara bağlayın hisuite kurulsun, telefondan hdb izinlerini açın. telefon bağlıyken kapatıp ses açma ve güç tuşuna 15 saniye basılı tutun. Download latest version seçeneğine gelip güç tuşuyla seçin

getting package info failed hatası aldım ? dload ile nasıl geri dönerim forumda varmı ane lx1 c432 8.0.0167 idi.

Son düzenleme:
suan fabrika ayarlarına dönücem 9.1 de pili test edip önceki hatalara bakıcam yorum yazarım.
bu sorun birilerinde varmı aynı sekılde ekran atabilir mi sorun ;
Sistem uygulamalarına bakınca normalde 1mb lık olması gereken bazı dosyalar 42.17-18mb olarak görünüyor bazıları 50 lerde

You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.

üstteki hata aynen duruyor 42.16-17 mblik dosyalar var normalde boyutları okadar degil. pil aynı maalesef. aynı hatalar herkeste varmi ?
bende de aynı boyuttalar sıkıntı yok, depolama sıkıntım yok 16 GB alan kullanılıyor.

Önceden kilit tuşuna basılı tutunca gelirdi kapt veya yeniden başlat seçeneği şimdi o şekilde gelmiyor nasıl ayarlayabiliriz. Bide şimdi kasıyor telefon