- Cihaz
- P20 Lite
Kamera konusunda yeni modlar varmı acaba arlaplan siyahlaştırma gibi
telefonu bilgisayara bağlayın hisuite kurulsun, telefondan hdb izinlerini açın. telefon bağlıyken kapatıp ses açma ve güç tuşuna 15 saniye basılı tutun. Download latest version seçeneğine gelip güç tuşuyla seçin.Verileri geri yükledim mi sen? Eski roma nasıl dönerim? C432 8.0.0.167 ane lx1 di
Kurulum yaparken güncellemeler denetleniyorda kaldıysa internet yavaştır veya yoktur, mobil veri ile deneyin.İlgili güncellemeyi kurdum. Rebot etti açıldı cihaz ama güncellemeler denetleniyor diye kaldı sıkıntı ne olabilir
Mobil veri dede aynı malesefKurulum yaparken güncellemeler denetleniyorda kaldıysa internet yavaştır veya yoktur, mobil veri ile deneyin.
suan fabrika ayarlarına dönücem 9.1 de pili test edip önceki hatalara bakıcam yorum yazarım.telefonu bilgisayara bağlayın hisuite kurulsun, telefondan hdb izinlerini açın. telefon bağlıyken kapatıp ses açma ve güç tuşuna 15 saniye basılı tutun. Download latest version seçeneğine gelip güç tuşuyla seçin.
telefonu bilgisayara bağlayın hisuite kurulsun, telefondan hdb izinlerini açın. telefon bağlıyken kapatıp ses açma ve güç tuşuna 15 saniye basılı tutun. Download latest version seçeneğine gelip güç tuşuyla seçin
hiç öyle bir hata almadım bilemiyorumgetting package info failed hatası aldım ?
dload ile nasıl geri dönerim forumda varmı ane lx1 c432 8.0.0167 idi.hiç öyle bir hata almadım bilemiyorum
bende de aynı boyuttalar sıkıntı yok, depolama sıkıntım yok 16 GB alan kullanılıyor.suan fabrika ayarlarına dönücem 9.1 de pili test edip önceki hatalara bakıcam yorum yazarım.
bu sorun birilerinde varmı aynı sekılde ekran atabilir mi sorun ;
Sistem uygulamalarına bakınca normalde 1mb lık olması gereken bazı dosyalar 42.17-18mb olarak görünüyor bazıları 50 lerde
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
üstteki hata aynen duruyor 42.16-17 mblik dosyalar var normalde boyutları okadar degil. pil aynı maalesef. aynı hatalar herkeste varmi ?
mesele depoloma felan degil dosyalarda felan sorun var sanırım detaylı inceleyin test edin belli olurbende de aynı boyuttalar sıkıntı yok, depolama sıkıntım yok 16 GB alan kullanılıyor.