Bide güncelleme yapabilirsek eğer imei silinme gibi Bi durum olmaz diyilmiÖncelikle Cook teşekkür ederim ilgin için vendor=hw
Country=eu
Bide güncelleme yapabilirsek eğer imei silinme gibi Bi durum olmaz diyilmiÖncelikle Cook teşekkür ederim ilgin için vendor=hw
Country=eu
Huaweilerde IMEI gitmesi gibi bır sorun olmuyor istediğiniz kadar güncelleme yapın veya cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayın SD kartiniz var mı?Öncelikle Cook teşekkür ederim ilgin için vendor=hw
Country=eu
Bide eğer yapabilirsek imei filan gitmez değilmi
Yok dediğiniz şey harici değil miHuaweilerde IMEI gitmesi gibi bır sorun olmuyor istediğiniz kadar güncelleme yapın veya cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayın SD kartiniz var mı?
Yok dediğiniz şey harici değil mi bildiğimiz hafıza karti
Bı tane hafıza kartı temin etmeniz lazım başka yöntemlerde var ama bunun için ücretli araç lazım buda ancak telefon tamiri yapan yerlerde olurÜzgünüm yok
Bı tane hafıza kartı temin etmeniz lazım başka yöntemlerde var ama bunun için ücretli araç lazım buda ancak telefon tamiri yapan
Diğer türlu halledemezmiyiz başka yöntemler ileBı tane hafıza kartı temin etmeniz lazım başka yöntemlerde var ama bunun için ücretli araç lazım buda ancak telefon tamiri yapan yerlerde olur
Bilgisayarınız var mı ?Diğer türlu halledemezmiyiz başka yöntemler ile
Uff bu olamaz ya bilgisayarım var ama üniversitedrki bi arkadaşa 10 günlüğüne verdim daha bugün bana instagraminizi verin isterseniz oradan size ulaşırım unutulmasın istemiyorum da bide hisuite diyecekseniz güncelleme yok dedi geneBilgisayarınız var mı ?
Hisuite üzerinden denediyseniz ve güncelleme yok dediyse o zaman PC ye gerek yok bu durumda SD kart dışında size yardımcı olamam Instagram çok kullanmıyorum ama özelden size telefon numaramı yazarım WhatsApp yazın elimden geldiğince yardımcı olurumUff bu olamaz ya bilgisayarım var ama üniversitedrki bi arkadaşa 10 günlüğüne verdim daha bugün bana instagraminizi verin isterseniz oradan size ulaşırım unutulmasın istemiyorum da bide hisuite diyecekseniz güncelleme yok dedi gene
Teşekkür edHisuite üzerinden denediyseniz ve güncelleme yok dediyse o zaman PC ye gerek yok bu durumda SD kart dışında size yardımcı olamam Instagram çok kullanmıyorum ama özelden size telefon numaramı yazarım WhatsApp yazın elimden geldiğince yardımcı olurum
Hisuite üzerinden denediyseniz ve güncelleme yok dediyse o
Tmm teşekkür ederim numaranızı yazınHisuite üzerinden denediyseniz ve güncelleme yok dediyse o zaman PC ye gerek yok bu durumda SD kart dışında size yardımcı olamam Instagram çok kullanmıyorum ama özelden size telefon numaramı yazarım WhatsApp yazın elimden geldiğince yardımcı olurum
Ozelden yazıldıTeşekkür ed
Tmm teşekkür ederim numaranızı yazın
Merhaba benim de sürümüm ANE-LX1 8.0.0.046(0A5T)Ozelden yazıldı
Bu aralar çok yoğun olduğum için formu takip edemedim eğer hala SD kart yanınızda ise yardım edebilirim.Merhaba benim de sürümüm ANE-LX1 8.0.0.046(0A5T)
Hw eu
Bende güncelleme alamıyorum yardım edermisiniz yanımda sd kart var lütfen çabuk cevap verebilirmisiniz sd kart ödünç de
Evet yanimda. Birkaç rom yükleyip kendim sd kart guncellemesi yapmayı denedim ama yanlış firmware falan filan dedi bende size başvurdum lütfen yardım edinBu aralar çok yoğun olduğum için formu takip edemedim eğer hala SD kart yanınızda ise yardım edebilirim.