Soru SMS Otomatik Doğrulama Kodu Alma Sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rapp5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rapp5

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
Merhaba arkadaşlar, örneğin Whatsapp'ta numarayı girdikten sonra doğrulama kodu geliyor ve bunu otomatik giriyor aynı şey banka uygulamaları içinde geçerli fakat bende çalışmıyor nasıl düzeltebilirim acaba?

Huawei'ye sorumu ilettim ve "Cihazlarımızda güvenlik nedeniyle otomatik doldurma özelliğini bulunmamaktadır.", cevabını aldım

Huawei'ye sorumu ilettim ve "Cihazlarımızda güvenlik nedeniyle otomatik doldurma özelliğini bulunmamaktadır.", cevabını aldım
Bu ozellikle google chromede var telefona onay gelince otomatik banka uygulamalarina giris yapabiliyorum ben p20 pro serisinde

Bu ozellikle google chromede var telefona onay gelince otomatik banka uygulamalarina giris yapabiliyorum ben p20 pro serisinde

Nasıl yani chrome de var derken ne demek istediniz acaba? Örneğin normalde whatsapp ilk kurulumda onay kodu otomatik girer bunda girmiyor. Banka uygulamalarında aynı şekilde bir yöntemi mi. Var acaba ben mi yanlış anladım?

Nasıl yani chrome de var derken ne demek istediniz acaba? Örneğin normalde whatsapp ilk kurulumda onay kodu otomatik girer bunda girmiyor. Banka uygulamalarında aynı şekilde bir yöntemi mi. Var acaba ben mi yanlış anladım?
Bu Telefonla alakalı bir durum değil. Eşimde Samsung s7 var ondada girmiyor, Ama bende p20 pro var banka uygulamasından sms gelince hemen aktarıyor ekrana

Merhaba arkadaşlar, örneğin Whatsapp'ta numarayı girdikten sonra doğrulama kodu geliyor ve bunu otomatik giriyor aynı şey banka uygulamaları içinde geçerli fakat bende çalışmıyor nasıl düzeltebilirim acaba?
bende de mesaj gelince otomatik oalrak onaylanmıyor gelen mesajdaki kodu giriyorum öle onalıyor bunun telefonla alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum mesajı gönderen kurumun v.s sistemıne bağlı olabilir bazılarında mesaj gelince otomatik doğrulama yapıyor ama bazılarındada elle yazıp onaylıyorsun yanlış bilgi vermek istemem araştırmak lazım

Bende de otomatik dolduruyordu artık doldurmuyor. Pek de takılmıyorum. Uygulamalara ayarlardan SMS izni vermeyi deneyin belki olur. Ama unutmayın bütün SMS'lerinizi okuma izni veriyorsunuz.