Android 9 guncellemesini az önce aldım. Hayırlısı olsun
hayirli olsun Profilinizden cihazınızı seçerseniz hangi model olduğunu görebilirizAndroid 9 guncellemesini az önce aldım. Hayırlısı olsun![]()
Güncelleme aldığı için şükreden birisi varsa kesin mate20 Lite kullanıyordur çok araştırmaya gerek yokhayirli olsun Profilinizden cihazınızı seçerseniz hangi model olduğunu görebiliriz![]()
Muazzam tespit üstad.Güncelleme aldığı için şükreden birisi varsa kesin mate20 Lite kullanıyordur çok araştırmaya gerek yok![]()
Yapacak çok bişey yok bir sonraki sürümde iyileştirme gelmesini beklicez.Beyler mate 20 lite emui 9 da sarj cok hizli bitiyordu, volteyi kapattip ve sarj duzeldi. Ne yapabilirim bu konuda
Ya ben 1 gunu rahat cikartyodum ama suanda yarim gun gidiyor volteyi kapayinca normale dondu gibi anlamadim bende. Ama volte acik halde gece biraktim telefonu 8 saatte yuzde 2 yemis o da enteresan gldiYapacak çok bişey yok bir sonraki sürümde iyileştirme gelmesini beklicez.
Benim normal kullanım sürem 2.5 gün felandı şimdi 2 güne düştü çok hissetirmedi.
Sizde çok hızlı tükeniyorda kapattığınız zaman aşırı bi uzama mı görüyorsunuz yoksa bendeki gibimi?
Ekran kilitliyken %2 yi geçmiyor zaten bende de gece 12den sabah 8 e %2 gidiyor. Normaldede ben hep 2 veya 2.5 gün kullanıyordum şuanda 36-48 saatten sonra şarja takıyorum. Şimdi sizde görünce volteyi kapattım biraz da öyle deneyim bakalım nolacak.Ya ben 1 gunu rahat cikartyodum ama suanda yarim gun gidiyor volteyi kapayinca normale dondu gibi anlamadim bende. Ama volte acik halde gece biraktim telefonu 8 saatte yuzde 2 yemis o da enteresan gldi
Beyler mate 20 lite emui 9 da sarj cok hizli bitiyordu, volteyi kapattip ve sarj duzeldi. Ne yapabilirim bu konuda
bu temayı nereden indirdiniz acaba güzel duruyorHuwaei maten 20 lite EMUI9.01. ile gelen bir kaç değişiklik gözüme çarpanlar tabi ki
Ana Ekran
![]()
android pie alınmış görüntüsü
![]()
arka plan ikon görüntüsü
![]()
android 9 pie alınmış görüntüsü
![]()
arama ekranı
![]()