Diğer Şükürler olsun

günde 1 tane 1 tane veriyolar heralde güncellemeyi bu gidişle tahminlerime göre 15 temmuz 2025 e dogru bende almıs olurum güncellemeyi..

Beyler mate 20 lite emui 9 da sarj cok hizli bitiyordu, volteyi kapattip ve sarj duzeldi. Ne yapabilirim bu konuda

Beyler mate 20 lite emui 9 da sarj cok hizli bitiyordu, volteyi kapattip ve sarj duzeldi. Ne yapabilirim bu konuda
Yapacak çok bişey yok bir sonraki sürümde iyileştirme gelmesini beklicez.
Benim normal kullanım sürem 2.5 gün felandı şimdi 2 güne düştü çok hissetirmedi.
Sizde çok hızlı tükeniyorda kapattığınız zaman aşırı bi uzama mı görüyorsunuz yoksa bendeki gibimi?

Yapacak çok bişey yok bir sonraki sürümde iyileştirme gelmesini beklicez.
Benim normal kullanım sürem 2.5 gün felandı şimdi 2 güne düştü çok hissetirmedi.
Sizde çok hızlı tükeniyorda kapattığınız zaman aşırı bi uzama mı görüyorsunuz yoksa bendeki gibimi?
Ya ben 1 gunu rahat cikartyodum ama suanda yarim gun gidiyor volteyi kapayinca normale dondu gibi anlamadim bende. Ama volte acik halde gece biraktim telefonu 8 saatte yuzde 2 yemis o da enteresan gldi

Ya ben 1 gunu rahat cikartyodum ama suanda yarim gun gidiyor volteyi kapayinca normale dondu gibi anlamadim bende. Ama volte acik halde gece biraktim telefonu 8 saatte yuzde 2 yemis o da enteresan gldi
Ekran kilitliyken %2 yi geçmiyor zaten bende de gece 12den sabah 8 e %2 gidiyor. Normaldede ben hep 2 veya 2.5 gün kullanıyordum şuanda 36-48 saatten sonra şarja takıyorum. Şimdi sizde görünce volteyi kapattım biraz da öyle deneyim bakalım nolacak.

Bende hızlı bitmiyor sizde arka planda güç tüketen açık kalan bir program var herhalde ben iş yerinde 7 saat filim izlememe rağmen %40 ile eve dönüyorum film izlemeyi sosyal medyada takılırsa 2 gün rahat çıkartıyor şarja takmazsam

Huwaei maten 20 lite EMUI9.01. ile gelen bir kaç değişiklik gözüme çarpanlar tabi ki

Ana Ekran
VQ6Xdy.jpg

android pie alınmış görüntüsü
QPWYqv.jpg

arka plan ikon görüntüsü
4p8q4p.jpg

android 9 pie alınmış görüntüsü
WXE95P.jpg

arama ekranı
GZ528N.jpg

Ana Ekran Ses Valum ikonu
jqjV7r.jpg

Son düzenleme:
Huwaei maten 20 lite EMUI9.01. ile gelen bir kaç değişiklik gözüme çarpanlar tabi ki

Ana Ekran
VQ6Xdy.jpg

android pie alınmış görüntüsü
QPWYqv.jpg

arka plan ikon görüntüsü
4p8q4p.jpg

android 9 pie alınmış görüntüsü
WXE95P.jpg

arama ekranı
GZ528N.jpg
bu temayı nereden indirdiniz acaba güzel duruyor

ustad bunu satın aldım bende 5 ila 6 arası hepsi satın aldıklarım temalar bölümünde mevcut