Yok reis orda yapılış var sen güncel sürümü yükle olmazda zaten yüklemez hata verir olursa doğru olmuşturHocam saol inşallah yaparım son bir şey diyeceğim ücretsiz mi indirme ler ondan sonra 9 yükleyebilirmiyim (zaten 9.1 ) yaparken 8 edüsürmem lazım mı
Güncel derken hocam 9.1.228 üstü mü yok sa 8.0.180Yok reis orda yapılış var sen güncel sürümü yükle olmazda zaten yüklemez hata verir olursa doğru olmuştur
9.1.0.228Güncel derken hocam 9.1.228 üstü mü yok sa 8.0.180
9.1.228 yüklü hocam9.1.0.228
Senin sorun sensör muydu ane lx1 se 2 2 ise 1 e dönmeye çalış yani orjinal roma orijinalini biliyorsan onu yükle yoksa demen lazım sürüm aynı veya üst olabilir denemen lazım9.1.228 yüklü hocam
Hocam saol orjinal bilmiyorum en eski si 8.0.142 veyä 160 olmalı ama rom bulamıyorumSenin sorun sensör muydu ane lx1 se 2 2 ise 1 e dönmeye çalış yani orjinal roma orijinalini biliyorsan onu yükle yoksa demen lazım sürüm aynı veya üst olabilir denemen lazım
9 at dediğim gibi biri daha yazmıştı linki atmıştımHocam saol orjinal bilmiyorum en eski si 8.0.142 veyä 160 olmalı ama rom bulamıyorum
Link nerede Hocam9 at dediğim gibi biri daha yazmıştı linki atmıştım
Reis şuanki yazanın ane lx2 lx1 ini indir yap lx1 ise lx2 yap doğru ise yükler yoksa yüklemez zatenHocam saol orjinal bilmiyorum en eski si 8.0.142 veyä 160 olmalı ama rom bulamıyorum
Nasıl lx2indiriyim lx1 mi lx2 c432 nerede bulabilirim hocamReis şuanki yazanın ane lx2 lx1 ini indir yap lx1 ise lx2 yap doğru ise yükler yoksa yüklemez zaten
Ustad rom atmayı bilmiyorsan bence uğraşma sensör için orjinal romu deneyip bulman lazım çözüm buNasıl lx2indiriyim lx1 mi lx2 c432 nerede bulabilirim hocam
Biliyorum usta orjinal romu nasıl bulurum diye arastırıyom tel nokıa 5110 gibi olduUstad rom atmayı bilmiyorsan bence uğraşma sensör için orjinal romu deneyip bulman lazım çözüm bu