Soru yardım

Ayriyeten o cihaza yazılım atılırsa imeisi uçar tekrar imei repair yapılır yine aynı hali alır cihaz DEĞİŞEN bir şey olmaz

Emui sürümüyle alakalı bir şikayet göremedim hocam 4g den şikayetçi temalar yok diyor farklı sıkıntılardan bahsediyor sizmi yanlış okudunuz acaba?
Telefon temalarının IMEI ile ilgili bir sıkıntı olduğunu zannetmiyorum :) 4g sıkıntısı da eğer 4gyi kapatmak istediğinde kapanmıyorsa IMEI sıkıntısıdır fakat mobil veri kapanıp bildirim çubuğunda halen gözüküyorsa yine yazılımdan kaynaklıdır.

Telefon temalarının IMEI ile ilgili bir sıkıntı olduğunu zannetmiyorum :) 4g sıkıntısı da eğer 4gyi kapatmak istediğinde kapanmıyorsa IMEI sıkıntısıdır fakat mobil veri kapanıp bildirim çubuğunda halen gözüküyorsa yine yazılımdan kaynaklıdır.
Tema sıkıntısı tabiki imei ile alakalı değil ancak imei repair işlemi sıkıntılı iş orjinal yazılım atilsada tekrar imei repair yapılacak DEĞİŞEN bir şey olmayacak

Tema sıkıntısı tabiki imei ile alakalı değil ancak imei repair işlemi sıkıntılı iş orjinal yazılım atilsada tekrar imei repair yapılacak DEĞİŞEN bir şey olmayacak
Birşeylerin değişmesi için cihaza kendi orijinal kendi imeisi verilmelidir. Onun dışında tabiki değişiklik olmayacaktır.

Telefon rootlanmis sonrada yeni yazılım atılıp imei repair yapılmış hem sim kart hem telefon 4.5G uyumlu olmasına rağmen ve 4.5G aktif olmasına rağmen desteklemiyor 4G yi destekliyor mobil veriyi kapatınca 4G logosu hala durum çubuğunda gözüküyor tema uygulamasi var ama temalar yok kilit açma ekranındaa power tuşuna basınca temalar değişmiyor orijinal sürümünde de sensör çalışmıyordu uygulamalar otomatik döndümuyordu oyunlarda da sensör çalışmıyordu adım sayar açık olmasına rağmen kilit ekranında gözükmüyordu yeni sürümle sensör çalışıyor su anda ama onunda bahsettiğim sıkıntıları oldu işte

Son düzenleme: