Yardım eRecovery Modu

FurkanKose

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite
Telefonun c432 dual sim elinizde ki yazılımı sd karta atın dload klasörü olarak en alttaki shutdown kısmını seçin telefon kapanacak sonra 10 saniye bekleyin telefon kapalıyken ses açma ses kısma ve power tuşuna aynı anda basın Huawei logosunu görünce elinizi çekin yazılımı yuklemesi lazım yuklemezse bende bir yazılım daha var onu deneriz
Dload yöntemi ile bir çok yazılım yüklemeyi denedim ama olmadı elinizdeki yazılımı gönderirseniz birde onu deniyeyim

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
birde telefonunuzu fastboot modda PC ye bağlayın orda ne yazıyor phohe locked frp locked yazması lazım eğer sadece phone locked yazıyorsa derleme numarası değişmiştir OEM kilidi yoktur şu an telefonda

Son düzenleme:

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Phone locked ve frp locked yazıyor yeşil renkde ikisi kırmızı yok
Tmm normalde böle yazması lazım bootlader kilidininiz kapalı açık olsaydı belki yazılımı kabul ederdi ama siz benim verdiğim yazılımı deneyin yine de hisuiteden nasıl böle bir sorun oldu anlamadım daha önce defalarca denedim hiç denk gelmedim

FurkanKose

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite
Tmm normalde böle yazması lazım bootlader kilidininiz kapalı açık olsaydı belki yazılımı kabul ederdi ama siz benim verdiğim yazılımı deneyin yine de hisuiteden nasıl böle bir sorun oldu anlamadım daha önce defalarca denedim hiç denk gelmedim
Kendi telefonumda p20 lite hisuite den bende defalarca yazılım güncelledim telefona gelmeyen yazılımları güncelliyordum hatta dload yöntemi ile yazılım düşürüp yükselttim hala bir sorun yaşamadım fakat arkadaşın telefonda imei atıp yazılım yükseltince ne olduysa hisuite ile güncelleme yapınca bu sorun çıktı verdiğiniz linkteki yazılımı indiriyorum bekliyorum inmesini

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Kendi telefonumda p20 lite hisuite den bende defalarca yazılım güncelledim telefona gelmeyen yazılımları güncelliyordum hatta dload yöntemi ile yazılım düşürüp yükselttim hala bir sorun yaşamadım fakat arkadaşın telefonda imei atıp yazılım yükseltince ne olduysa hisuite ile güncelleme yapınca bu sorun çıktı verdiğiniz linkteki yazılımı indiriyorum bekliyorum inmesini
İmei repair işlemi yaptıktan sonra kontrol ettiniz mi imeiniz sıfırlanma olayı yoktu degilmi

FurkanKose

Huawei üyesi
Cihaz
P20 Lite
Ane-x1 c432 ler sürüm düşürme romunda derleme numarası değişmezse (oxcb) gibi imei repair işleminden sonra bile otomatik güncelleme alıyor
Teknoloji severim herşeyi öğrenmeye çalışırım ama bu telefon yazılım işleri biraz uzak kalıyor bana olaya fransızım biraz daha çok bilgisayar yazılım teknik işler ve son zamanlarda telefon teknik işleri ile uğraşıyorum şu telefon bi açılsın başka bi şey istemiyorum :D