Yardım Huawei p20 pro telefonumda pil sorunu

ozkan16

Katılımcı Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Böyle bir şey neden olsun ki çok aklıma yatmadı açıkcası 14 şubatta aldım telefonumu. Garanti de bir sorun görülmediğini de söyledi neye göre kime göre?
Böyle bir şey neden oluyor işte yeni alınan cihaz pilleri en az 15-20 şarj dongusune ihtiyaç duyuyor bende p20 pro kullandım 15 - 20 gün boyunca batarya tutarsizdi bu süre sonunda gecede %7-8 eksilen pil %1 ile %3 eksilmeye başladı burada bizim amacımız tecrubelere dayalı size yardımcı olmak

Kübra

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Pro
Böyle bir şey neden oluyor işte yeni alınan cihaz pilleri en az 15-20 şarj dongusune ihtiyaç duyuyor bende p20 pro kullandım 15 - 20 gün boyunca batarya tutarsizdi bu süre sonunda gecede %7-8 eksilen pil %1 ile %3 eksilmeye başladı burada bizim amacımız tecrubelere dayalı size yardımcı olmak
Ben sizi anlıyorum sadece böyle bir şeyi ilk kez duyduğum için anlam veremedim. Kullanmış olmanız benim için tabiki de daha iyi. Sizin de dediğinizi dikkate alacağım zaten telefon toplam 5-6 kere şarj oldu. Tekrar gönderene kadar dediğiniz rakama ulaşır böylece anlamış olurum.
Bir sorum daha olacak neden p20 pro yu kullanmayı bıraktınız?

ozkan16

Katılımcı Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Bu arada pilinizde herhangi bir anormallik görünmüyor arka planda çalışan uygulamaları otomatik yönetin hepsini %67 şarja göre bekleme süresi bile normal

ozkan16

Katılımcı Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Ben sizi anlıyorum sadece böyle bir şeyi ilk kez duyduğum için anlam veremedim. Kullanmış olmanız benim için tabiki de daha iyi. Sizin de dediğinizi dikkate alacağım zaten telefon toplam 5-6 kere şarj oldu. Tekrar gönderene kadar dediğiniz rakama ulaşır böylece anlamış olurum.
O zaman dediğimi dikkate alın emin olun bahsettiğim olay gerçekleşecek yeni bir pilin çalışma mantığı bu tecrübeyle sabittir
En az 10 15 kere daha şarj edin garantiyle falan uğraşmayın şimdilik

ozkan16

Katılımcı Üye
Cihaz
Mate 20 Lite
Ben S10 a hazırlık için sattım ancak oda istediğim gibi olmadı ne alacağım emin değilim :)

Kübra

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Pro
Bu arada pilinizde herhangi bir anormallik görünmüyor arka planda çalışan uygulamaları otomatik yönetin hepsini %67 şarja göre bekleme süresi bile normal
Otomatik yönetmekle Manuel yönetmeyi karıştırdım sanırım hepsi manueldi düzelttim şimdi onları.

Kübra

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Pro
O zaman dediğimi dikkate alın emin olun bahsettiğim olay gerçekleşecek yeni bir pilin çalışma mantığı bu tecrübeyle sabittir
En az 10 15 kere daha şarj edin garantiyle falan uğraşmayın şimdilik
Tamamdır onu da test edeceğim. Yeni uğraştım zaten şu an için uğraşmak istemiyorum gidersem iki hafta sonra giderim garantiye

Kübra

Huawei üyesi
Huawei Üyesi
Cihaz
P20 Pro
Android 9 da pil daha hızlı tükeniyor daha eski sürümlere geri dönmek çözüm olabilir.
Bunu da duymuştum ama buna huaweiin bir çözüm bulması gerekiyor bence. Yeni bir sürüm varken eskiye dönmek niye. Ama bunu sanırım bende fark ettim. Telefonu ilk bir kaç gün eski sürümlü kullandım o zaman pil hiç gözüme gelmiyordu sonra kendisi güncelledi ve pil gözüme battı resmen

d0gukan

Katılımcı Üye
Huawei Üyesi
Cihaz
Mate 20 Lite
Yeni Huawei Mate serileri 8 saat, Pro modelleri ise 10-12 saate kadar ekran kullanım süresi vaad ediyor.