- Cihaz
- Mate 20 Lite
Arkadaşlar güncelleme geldi inanamıyorum
Ne mutlu hocam darısı başımıza. Sürekli kontrol ederken mi geldiArkadaşlar güncelleme geldi inanamıyorum
Beta da olsa gelmesini isterim.Tam Sürüm güncelleme tarihi : Ocak 2020
NOT : Kesin bilgidir..
Ayrıca şuan güncelleme alan arkadaşlar beta kararlı sürüm almaktadırlar.
Sağol hocam ya ben turkcell kullanıyordum sonra Vodafone geçiş yapmıştım. Eski operatör yazılımı duruyordu dün gece telefonu sıfırladım. O yazılım normal olarak kayboldu. Denetlediö dün gece hiç bişe yoktu. Sonra hsuite ile denedim 10 mb güncelleme geldi daha sonra da 4 gb geldi yükledim. Gayet akıcı güzel karablık mod güzel bildirimler daha hoş duruyor aynı zaman da bir kaç özellikte var genel anlamda şık beğendim darısı başınızaNe mutlu hocam darısı başımıza. Sürekli kontrol ederken mi geldi![]()
İnşallah size de tez zamana gelirBeta da olsa gelmesini isterim.
Ben de şimdi sıfırladım. Direkt Turkcell güncellemesi geldi. Yüklemedim. Yüklemek de istemiyorum. Acaba yoksay seçeneği yok mu?Sağol hocam ya ben turkcell kullanıyordum sonra Vodafone geçiş yapmıştım. Eski operatör yazılımı duruyordu dün gece telefonu sıfırladım. O yazılım normal olarak kayboldu. Denetlediö dün gece hiç bişe yoktu. Sonra hsuite ile denedim 10 mb güncelleme geldi daha sonra da 4 gb geldi yükledim. Gayet akıcı güzel karablık mod güzel bildirimler daha hoş duruyor aynı zaman da bir kaç özellikte var genel anlamda şık beğendim darısı başınıza
NOT : Pubg mobilde 56 olan ping değerim 46 lara düştü bununla ilgisi var mı bilemiyorum.
Yğklememek için mi bence yükleme biraz bekle o zaten Bi işe yaramıyor operatör güncellemesi Vodafone de yok sanırım ama yine aynı çekim gücü değişen bişe yokBen de şimdi sıfırladım. Direkt Turkcell güncellemesi geldi. Yüklemedim. Yüklemek de istemiyorum. Acaba yoksa seçeneği yok mu?
Zaten yüklemek istemiyorum. Bildirim olarak kalıyor güncelleme sekmesinde o biraz can sıkıcı.Yğklememek için mi bence yükleme biraz bekle o zaten Bi işe yaramıyor operatör güncellemesi Vodafone de yok sanırım ama yine aynı çekim gücü değişen bişe yok
Sıfırlama yin telefonu ayarlardan güncelleme verileri sil yapınBen de şimdi sıfırladım. Direkt Turkcell güncellemesi geldi. Yüklemedim. Yüklemek de istemiyorum. Acaba yoksa seçeneği yok mu?
Sağolasın onları biliyorum ama ikon olmasını tercih ederdim.Kilit ekranindayken sagidan yukari cektiginde ekrani orda bi kisayol vardi fener icin onu dene kardes
Tam olarak nereden?Sıfırlama yin telefonu ayarlardan güncelleme verileri sil yapın![]()
Hocam güncelleme sana hisuite üzerinden geldi değil mi?Sağol hocam ya ben turkcell kullanıyordum sonra Vodafone geçiş yapmıştım. Eski operatör yazılımı duruyordu dün gece telefonu sıfırladım. O yazılım normal olarak kayboldu. Denetlediö dün gece hiç bişe yoktu. Sonra hsuite ile denedim 10 mb güncelleme geldi daha sonra da 4 gb geldi yükledim. Gayet akıcı güzel karablık mod güzel bildirimler daha hoş duruyor aynı zaman da bir kaç özellikte var genel anlamda şık beğendim darısı başınıza
NOT : Pubg mobilde 56 olan ping değerim 46 lara düştü bununla ilgisi var mı bilemiyorum.
Uygulamalar sistem dosyaları gösterde 3 noktadan en altta yazılım güncelleme tıkla verileri sil de tekrar dene hicare ilede dene temsilci böyle demiştiTam olarak nereden?
Ben uygulamalara girdim ama yazilim guncellemeleri sil secenegini falan bulamadim hocam. Tam olarak nasil yapiyoruZUygulamalar sistem dosyaları gösterde 3 noktadan en altta yazılım güncelleme tıkla verileri sil de tekrar dene hicare ilede dene temsilci böyle demişti![]()
Onu denedim maalesef faydası yok. Zaten yüklü değil ama şu an ısrarla yükle beni diye bildirim geliyor. Yoksay seçeneği olmalıydı bence.Uygulamalar sistem dosyaları gösterde 3 noktadan en altta yazılım güncelleme tıkla verileri sil de tekrar dene hicare ilede dene temsilci böyle demişti![]()