haber Mate 20 lite EMUI 10 DAĞITIMI BAŞLADI.

Ne mutlu hocam darısı başımıza. Sürekli kontrol ederken mi geldi :)
Sağol hocam ya ben turkcell kullanıyordum sonra Vodafone geçiş yapmıştım. Eski operatör yazılımı duruyordu dün gece telefonu sıfırladım. O yazılım normal olarak kayboldu. Denetlediö dün gece hiç bişe yoktu. Sonra hsuite ile denedim 10 mb güncelleme geldi daha sonra da 4 gb geldi yükledim. Gayet akıcı güzel karablık mod güzel bildirimler daha hoş duruyor aynı zaman da bir kaç özellikte var genel anlamda şık beğendim darısı başınıza

NOT : Pubg mobilde 56 olan ping değerim 46 lara düştü bununla ilgisi var mı bilemiyorum.

Sağol hocam ya ben turkcell kullanıyordum sonra Vodafone geçiş yapmıştım. Eski operatör yazılımı duruyordu dün gece telefonu sıfırladım. O yazılım normal olarak kayboldu. Denetlediö dün gece hiç bişe yoktu. Sonra hsuite ile denedim 10 mb güncelleme geldi daha sonra da 4 gb geldi yükledim. Gayet akıcı güzel karablık mod güzel bildirimler daha hoş duruyor aynı zaman da bir kaç özellikte var genel anlamda şık beğendim darısı başınıza

NOT : Pubg mobilde 56 olan ping değerim 46 lara düştü bununla ilgisi var mı bilemiyorum.
Ben de şimdi sıfırladım. Direkt Turkcell güncellemesi geldi. Yüklemedim. Yüklemek de istemiyorum. Acaba yoksay seçeneği yok mu?

Son düzenleme:
Ben de şimdi sıfırladım. Direkt Turkcell güncellemesi geldi. Yüklemedim. Yüklemek de istemiyorum. Acaba yoksa seçeneği yok mu?
Yğklememek için mi bence yükleme biraz bekle o zaten Bi işe yaramıyor operatör güncellemesi Vodafone de yok sanırım ama yine aynı çekim gücü değişen bişe yok

Yğklememek için mi bence yükleme biraz bekle o zaten Bi işe yaramıyor operatör güncellemesi Vodafone de yok sanırım ama yine aynı çekim gücü değişen bişe yok
Zaten yüklemek istemiyorum. Bildirim olarak kalıyor güncelleme sekmesinde o biraz can sıkıcı.

Hocam güncelleme sana hisuite üzerinden geldi değil mi?

Uygulamalar sistem dosyaları gösterde 3 noktadan en altta yazılım güncelleme tıkla verileri sil de tekrar dene hicare ilede dene temsilci böyle demişti :)
Onu denedim maalesef faydası yok. Zaten yüklü değil ama şu an ısrarla yükle beni diye bildirim geliyor. Yoksay seçeneği olmalıydı bence.