haber Mate 20 lite EMUI 10 DAĞITIMI BAŞLADI.

arkadaşlar göreceksiniz hepinize kısa sürede gelecektir müşteri hizmetlerini fazlada dikkate almayınız onların kıendilerinden haberi yok yok gelen günceleme kararlı değilmiş yok betasıymış hava cıva ben aldım

XbzEZD.jpg

OrXyjA.jpg

Ben uygulamalara girdim ama yazilim guncellemeleri sil secenegini falan bulamadim hocam. Tam olarak nasil yapiyoruZ
Sistem uygulamalarini aç sağ üstte 3 nokta var tıkla sistem işlemleri göster de en altta ona gir depolama verileri sil de bidaha dene. Temsilci söylemişti banada belki işe yarar fabrika ayarlarına dönmektense

Guncelleme bekleyen arkadaslara mujdemi versem nedesem bilemesim. Hicare dan az once guncelleme kontrol ettim. Guncelleme geldi ama emui 10 degil. 9.1.0.270 guvenlik yamasi ve 880 mb. Neyse buraya kadar normal diyorum. Guncelledim teli actim baktim volte acilmis normalde kullanma geregi duymuyorum kapaliydi. Guncellemeden dolayi otomatik acildi dedim ayarlara girdim baktigimda kapatma secenegi yok. Yani devamli acik kalicak nedenini anlamadim ama volte sarj tuketimini biraz daha arttiriyor diye biliyorum ve benim pek bir isime yaramiyor ne yapicam bilemedim arkadaslar.

Guncelleme bekleyen arkadaslara mujdemi versem nedesem bilemesim. Hicare dan az once guncelleme kontrol ettim. Guncelleme geldi ama emui 10 degil. 9.1.0.270 guvenlik yamasi ve 880 mb. Neyse buraya kadar normal diyorum. Guncelledim teli actim baktim volte acilmis normalde kullanma geregi duymuyorum kapaliydi. Guncellemeden dolayi otomatik acildi dedim ayarlara girdim baktigimda kapatma secenegi yok. Yani devamli acik kalicak nedenini anlamadim ama volte sarj tuketimini biraz daha arttiriyor diye biliyorum ve benim pek bir isime yaramiyor ne yapicam bilemedim arkadaslar.
Evet volte şarjı çok götürüyor. Emui 10 da kapatma seçeneği var mı acaba?

Arkadaşlar ben bunu şuanlık operatör den 3.5G olarak ayarlayıp hallettim saçma bişey ama şuan ki çözüm

4.5G demek volte demek madem volteyi kullanmıyoruz bizde operatör ayarlarından hat ayarını 3.5G yapalım

Not: Online işlemler