Sistem uygulamalarini aç sağ üstte 3 nokta var tıkla sistem işlemleri göster de en altta ona gir depolama verileri sil de bidaha dene. Temsilci söylemişti banada belki işe yarar fabrika ayarlarına dönmektenseBen uygulamalara girdim ama yazilim guncellemeleri sil secenegini falan bulamadim hocam. Tam olarak nasil yapiyoruZ
Evet volte şarjı çok götürüyor. Emui 10 da kapatma seçeneği var mı acaba?Guncelleme bekleyen arkadaslara mujdemi versem nedesem bilemesim. Hicare dan az once guncelleme kontrol ettim. Guncelleme geldi ama emui 10 degil. 9.1.0.270 guvenlik yamasi ve 880 mb. Neyse buraya kadar normal diyorum. Guncelledim teli actim baktim volte acilmis normalde kullanma geregi duymuyorum kapaliydi. Guncellemeden dolayi otomatik acildi dedim ayarlara girdim baktigimda kapatma secenegi yok. Yani devamli acik kalicak nedenini anlamadim ama volte sarj tuketimini biraz daha arttiriyor diye biliyorum ve benim pek bir isime yaramiyor ne yapicam bilemedim arkadaslar.
Insallah vardir. Ama suanda kapatamiyorum gelen guncelleme ile. Ne bicim is yapiyolar anlamadim.Evet volte şarjı çok götürüyor. Emui 10 da kapatma seçeneği var mı acaba?
Sanada mi ayni guncelleme geldi.Bende volte yi kapatamadim. Kapatmak için yol Bilen yardımcı olursa seviniriz.
Bendeki sürüm emiu 10Sanada mi ayni guncelleme geldi.
Emui 10 da da kapanmıyorsa sıkıntı.Bendeki sürüm emiu 10
Sıkıntı o zaman kapatamicaz bundan sonra anlasilan.Emui 10 da da kapanmıyorsa sıkıntı.
Aynnen ayarlar kısmını çok kurcaladim ama nafile kapatamadim.Emui 10 da da kapanmıyorsa sıkıntı.
Bende baktim cok ama malesef kaldirmislar kapatma secenegini. Bana daha android 10 gelmeden kapatmislar bide guvenlik yamasi geldi 880 mb. neden mecbur birakiyolar bizi anlamadim arkadas.Aynnen ayarlar kısmını çok kurcaladim ama nafile kapatamadim.