haber Mate 20 lite EMUI 10 DAĞITIMI BAŞLADI.

bana saat gündüz 12 gibi hatta daha evvel Hicare baktım sonra teleffon hakkında heriki yerde yeni sürüm güncelem önce küçük bir yama aliyorsun hemen ardın kontrol ettiğinde EMUI10 yeni sürüm güncelmesi aliyor birazindirme uzuyor Boyut büyk sanırım koyu ekran modu gelmiş uygulamalar yukarıya doğru kaydırma bazı ikonlarda değişiklik vs.vs

bana saat gündüz 12 gibi hatta daha evvel Hicare baktım sonra teleffon hakkında heriki yerde yeni sürüm güncelem önce küçük bir yama aliyorsun hemen ardın kontrol ettiğinde EMUI10 yeni sürüm güncelmesi aliyor birazindirme uzuyor Boyut büyk sanırım koyu ekran modu gelmiş uygulamalar yukarıya doğru kaydırma bazı ikonlarda değişiklik vs.vs
Bu güncellemeyi almak için herhangi birşey yaptınız mı?

ben saat 11.00 civarı mezarlıkta bir cenaze vardı defin için orada baktığımda bir vatandaşın ekran görüntüsüyle emuı 10 geldi bile haber yapmıştı Hi careden aldığını ben baktığımda bendede aynı yeni sürüm diye şimdi indirmek istiyormusun diye yaziyor ancak hem wifi yok hemde mezarlıkta o ortamda olmayacağına göre evde indirmek zorun kaldım yalnız ayarlar ve telefon hakkında baktığımda ordanda vardı zaten önce küçük boyutlu bir yama ardında yeni sürüm var diye uyarı aldım onuda indirip kurdum.

ben saat 11.00 civarı mezarlıkta bir cenaze vardı defin için orada baktığımda bir vatandaşın ekran görüntüsüyle emuı 10 geldi bile haber yapmıştı Hi careden aldığını ben baktığımda bendede aynı yeni sürüm diye şimdi indirmek istiyormusun diye yaziyor ancak hem wifi yok hemde mezarlıkta o ortamda olmayacağına göre evde indirmek zorun kaldım yalnız ayarlar ve telefon hakkında baktığımda ordanda vardı zaten önce küçük boyutlu bir yama ardında yeni sürüm var diye uyarı aldım onuda indirip kurdum.
Teşekkürler hocam

Derleme numaran ne hocam

Arkadaşlar güncellemeyle ilgili bir not bırakmak istiyorum bilgi aldım yine bu durumda şuan emui 10 güncellemesi 2.part beta dağıtımıdır. Kararlı sürüm sadece Avrupa da bir kaç ülke de dağıtıma sunulmuştur. Yani şuana kadar bu güncellemeyi yükleyemeyen arkadaşlar şahsen ben de dahil daha gelmeyecektir kararlı sürüm tam sürüm gelene kadar beklemeye devam edeceğiz.

Sabredeceğiz arkadaşlar, biz 2020 de alırız bu güncellemeyi diye beklerken bakın ne güzel aralıkta almaya başladık. Aralık ayı bitmeden eminim herkes almış olacaktır. Hatta aralık sonlarına doğru artılarını eksilerini tartışıyor olacağız.

Hicare'den güncelleme direk yazılım güncellemesine giderken şimdi bu şekilde oldu. Gelişme var

RiBEEU.jpg