haber Mate 20 lite EMUI 10 DAĞITIMI BAŞLADI.

Turkcell güncellemesini yüklemeden yoksaymak mümkün değil mi arkadaşlar acayip sinir bozucu.

Aslında romu bulsak manuel güncelleme yaparız beklemeye gerek kalmadan ama maalesef oda yok piyasada

Neden özelden atsın ki, buradan paylaşsın faydalanmak isteyen herkes faydalanır :)
Hocam kontrol mahiyetinde ve olası risklerden sizi önlemek için ayrıca linkler maalesef uygun değil bilginiz olsun. Forumumuz çok şükür paylaşımcı bir platform bu forum sayesinde emui9 yapmıştım. :)

Hocam kontrol mahiyetinde ve olası risklerden sizi önlemek için ayrıca linkler maalesef uygun değil bilginiz olsun. Forumumuz çok şükür paylaşımcı bir platform bu forum sayesinde emui9 yapmıştım. :)
Huawei custom rom konusunda çok katı zaten. Dört gözle güncelleme bekliyorum dark mode için özellikle :)

Sanırım şuan dağıtımda olan güncelleme sınırlı, güncellemeyi alanlar emui 10 özelliklerinin tadını almaları bakımından çok şanslı öte yandan henüz beta aşamasında olduğundan ufak sıkıntıları olduğu söyleniyor.

10 beklerken 9.1.270 yazılımı geldi huawei sen ne yapıyorsun kalpten götüreceksin beni

Banada 9.1.270 geldi elim surekli telefonda 10 u bekliyorum
Azerbaycandan alinma honor 8x var ondada bi haraket yok

Yazılımı alamayanlar için şunu söylemek istiyorum. 8.1 sürümü de size gelmemişti bu forumdan sd kart aracılığıyla Manuel olarak 9. 01 sürümüne geçtiniz doğru mu?

(C432E3R1P1)
(C432E4R1P1)
(C432E9R1P1)
Bu yapı numaralarına güncelleme geliyor da aynı olupta güncelleme gelmeyene nasıl gelmiyor.manuel olarak kurulan yazılımda bir sorun var.benim görüşüm böle. Saygılar

Son düzenleme: