Var hocamAslında romu bulsak manuel güncelleme yaparız beklemeye gerek kalmadan ama maalesef oda yok piyasada
Rica etsem link atabilir misin özeldenVar hocam
Neden özelden atsın ki, buradan paylaşsın faydalanmak isteyen herkes faydalanırRica etsem link atabilir misin özelden
Hocam kontrol mahiyetinde ve olası risklerden sizi önlemek için ayrıca linkler maalesef uygun değil bilginiz olsun. Forumumuz çok şükür paylaşımcı bir platform bu forum sayesinde emui9 yapmıştım.Neden özelden atsın ki, buradan paylaşsın faydalanmak isteyen herkes faydalanır![]()
Huawei custom rom konusunda çok katı zaten. Dört gözle güncelleme bekliyorum dark mode için özellikleHocam kontrol mahiyetinde ve olası risklerden sizi önlemek için ayrıca linkler maalesef uygun değil bilginiz olsun. Forumumuz çok şükür paylaşımcı bir platform bu forum sayesinde emui9 yapmıştım.![]()
Hocam duygularımız ortakHuawei custom rom konusunda çok katı zaten. Dört gözle güncelleme bekliyorum dark mode için özellikle![]()
Bana da geçenlerde 245 geldi Hisuite üzerinden ve aynı şekilde bi heyecan yaptırdı10 beklerken 9.1.270 yazılımı geldi huawei sen ne yapıyorsun kalpten götüreceksin beni
yani burdaki 10 dosysını yüklesk sıkıntı olmazmı tr cihazınaYou do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.bu yazılım Türkiye yapı numaralı olup derleme numarası (C432E3R1P1T8)
(C432E3R1P1) bu üvey evlat arkadaşlar durumu çözdüm.