Benim IMEI numaramda 869 ile başlıyor.Ben de güncellemeyi henüz almadım.benim ki 865 ile başlıyor , bana da gelmedi
Benim IMEI numaramda 869 ile başlıyor.Ben de güncellemeyi henüz almadım.benim ki 865 ile başlıyor , bana da gelmedi
Sadece mate 30 da yok gerisinde var lisanslı zatenarkadaşlar siz emui de google play store yi felan kullanabiliyormusunuz?
Benim numaram 869 ve şu an indiriyorum güncellemeyi. Ayarlardan aratınca çıkmadı hicare den arattım 2 3 kere üst üste çıktı.İmei 869 ile olanlar almadı benim ki böle başlıyor
Nasıl oluyor anlamıyorumBenim numaram 869 ve şu an indiriyorum güncellemeyi. Ayarlardan aratınca çıkmadı hicare den arattım 2 3 kere üst üste çıktı.
Imeiye göre geliyor servise sormuştumOnce derleme numarasi sonra imei numarasina gore blog seklinde yani kademe kademe gonderiliyo sanirim. Sunucularda asiri yogunluk olmasin diye.
Evet ama mesela benim ki SNE-LX1 9.1.0.245 (C432E3R1P1) imei de 869 ile başlıyor ama benim derleme numarama sahip ve aynı imei ile başlayan arkadaşıma geldiOnce derleme numarasi sonra imei numarasina gore blog seklinde yani kademe kademe gonderiliyo sanirim. Sunucularda asiri yogunluk olmasin diye.
Adamların elindeki listeye göre gidiyor yada imeideki 3 hane değil fazlası göze alınmış olabilirEvet ama mesela benim ki SNE-LX1 9.1.0.245 (C432E3R1P1) imei de 869 ile başlıyor ama benim derleme numarama sahip ve aynı imei ile başlayan arkadaşıma geldi
Maalesef olmuyorGüncelleme almayan arkadaşlar hsuite ile denesin. Hsuite ile eve gidince deneyeceğim.