3800'e kim almış , ben 1 hafta önce tanıdık bir arkadaştan 2'ye aldımBu arada ben ürünü 3800 TL fiyatla alan saf vatandaxşim.Bir ay sonra 2100 TL fiyatla sattılar.
benim de aynı ben bekliyorum daha almadımBu da benim derleme numaram bu arkadaş almış tuhaf bişe
ne zaman geldi ? daha önce geldi de şimdi mi indiriyorsunuz çünkü derleme numaramız aynıbende şu ana yeni EMUI 10 Yazılımı indirliyor bakalım. 10.0.0.148(C432E9R1P1)
hicare'den yazdım destek bölümüne bana derleme dedilerArkadaşlar imei numaramasına göre derlemeye değil
Bana da imei hahha enteresan gerçektenhicare'den yazdım destek bölümüne bana derleme dediler
Beta 2 tip açık ve kapalı kararlı olan beta kapalı şuanki onu demiştir veya full sürümdür o beta sanmıştırArkadaşlar bana şuan müşteri hizmetleri şunu dedi
Derleme numarasına göre mi dağıtılıyor dedim
Telefon hakkında olan yerde ki imwmi numaranızı söylermisiniz dedi caps yaptım yolladım
Bana bu yazılım beta tam kararlı bir sürüm değildir dedi
Nasıl yani dedim alanlar ne alıyor dedim
Onlar beta sürümü alıyorlar dedi.
Ve bende daha bişe yazmadım
(Capsler şuan bende mevcut konuşma Capsleri)
alanlar beta panelinden değil direk güncelleme panelinden alıyor güncellemeyi , beta değil adam bilmemiş de herkes'e ayrı bir şey demeleri garip olmuşArkadaşlar bana şuan müşteri hizmetleri şunu dedi
Derleme numarasına göre mi dağıtılıyor dedim
Telefon hakkında olan yerde ki imwmi numaranızı söylermisiniz dedi caps yaptım yolladım
Bana bu yazılım beta tam kararlı bir sürüm değildir dedi
Nasıl yani dedim alanlar ne alıyor dedim
Onlar beta sürümü alıyorlar dedi.
Ve bende daha bişe yazmadım
(Capsler şuan bende mevcut konuşma Capsleri)
Bilmiyorum öle dedi konuşmalaro kaydettimBeta 2 tip açık ve kapalı kararlı olan beta kapalı şuanki onu demiştir veya full sürümdür o beta sanmıştır
Valla bilemiyorum reisalanlar beta panelinden değil direk güncelleme panelinden alıyor güncellemeyi , beta değil adam bilmemiş de herkes'e ayrı bir şey demeleri garip olmuş
Kilit ekranindayken sagidan yukari cektiginde ekrani orda bi kisayol vardi fener icin onu dene kardesBana ilk 10 mb lık bir güncelleme geldi dün gece kontrol ettiğimde bugün de biraz zorlamayla 10 sürümü geldi. Çok beğendim yeni sürümü ama el feneri ikonum yok olmuş bulamıyorum![]()