haber Mate 20 lite EMUI 10 DAĞITIMI BAŞLADI.

Az once bi arkadasta denedim geldimi diye ayarlar menusunden kontrol ettim gelmedi. Daha sonra hicare a girdim ordan kontrol ettim ilk olarak 10 mb lik bi guncelleme geldi tekrar hicaredan hemen ardina kontrol ettim emui 10 geldi 4.04 gb boyutunda. Dedigim gibi bu sefer hizli dagitiyolar sanirim :)

Az once bi arkadasta denedim geldimi diye ayarlar menusunden kontrol ettim gelmedi. Daha sonra hicare a girdim ordan kontrol ettim ilk olarak 10 mb lik bi guncelleme geldi tekrar hicaredan hemen ardina kontrol ettim emui 10 geldi 4.04 gb boyutunda. Dedigim gibi bu sefer hizli dagitiyolar sanirim :)
Güncelleme bana da geldi indiriyorum şuan

Beyler merhaba.ben de denememe rağmen bana da güncelleme gelmedi. Hi care uygulamasını da denedim. Daha önceki sürümüm sizin sürümünüzle aynı.

9 gibi gec gelecegini sanmiyorum. Biraz sabredersek aralik ayi icinde cogumuz almis oluruz emui 10 u. En azindan mate 20 lite icin onaylandi ve dagitima basladi yani tum cihazlar alacak emui 10u bu bile gayet guzel birsey bence arkadaslar.

Hicare üzerinden güncelleme alan arkadaşlar acaba bölge ayarını ne yaptınız

Hicare üzerinden de yapınca yine yazılım güncellemesi olan kısma giriyor sizin HİCARE sürümünüz nedir?