haber Mate 20 lite EMUI 10 DAĞITIMI BAŞLADI.

ben halen de almadım güncellemeyi , aralık bitecek neredeyse gelmedi güncelleme

bu konu da en iyisi Apple milyonlarca cihaza aynı anda güncelleme veriyor Andorid yıllardır yapamadı bunu
Evet ama bence tek iyi olduğu konu. Çünkü fiyatları çok fazla. Ayrıca donanımı bana göre tatmin edici değil. Aslında yazılımını da sevmiyorum. Kişisel tercih tabiki.

Yazılımı alamayanlar için şunu söylemek istiyorum. 8.1 sürümü de size gelmemişti bu forumdan sd kart aracılığıyla Manuel olarak 9. 01 sürümüne geçtiniz doğru mu?

(C432E3R1P1)
(C432E4R1P1)
(C432E9R1P1)
Bu yapı numaralarına güncelleme geliyor da aynı olupta güncelleme gelmeyene nasıl gelmiyor.manuel olarak kurulan yazılımda bir sorun var.benim görüşüm böle. Saygılar
Emui 9 u bu forumdan manuel olarak yüklemiştim. Sonrasinda otamatik olarak 9.1 guncellemesini aldim. Daha sonra emui10 da geldi. Sürüm numaram C432E9R1P1 bilginize
Ayrica emui10 da eksiklikler var, kararlı sürüm olmadığı belli oluyor. Mesela bazen internette gezinirken kendiliğinden ana menüye dönüyor. Oyun oynarken hic olmadı ama internette nadiren bunu yapiyor. Diger taraftan bildirim cubugunu asagiya kaydirdigimda ekranin sol üst kisminda bulunan Volte 4.5g yazan yerde yazilar karışıyor. Şimdilik ufak tefek sıkıntıları var ancak genel olarak rahatsiz edici bi durumla karşılaşmadım.

Emui 9 u bu forumdan manuel olarak yüklemiştim. Sonrasinda otamatik olarak 9.1 guncellemesini aldim. Daha sonra emui10 da geldi. Sürüm numaram C432E9R1P1 bilginize
Ayrica emui10 da eksiklikler var, kararlı sürüm olmadığı belli oluyor. Mesela bazen internette gezinirken kendiliğinden ana menüye dönüyor. Oyun oynarken hic olmadı ama internette nadiren bunu yapiyor. Diger taraftan bildirim cubugunu asagiya kaydirdigimda ekranin sol üst kisminda bulunan Volte 4.5g yazan yerde yazilar karışıyor. Şimdilik ufak tefek sıkıntıları var ancak genel olarak rahatsiz edici bi durumla karşılaşmadım.
Manuel olarak EMUI 10 olarak nasıl yükleriz bir yöntem var mı ?