Ocakta gelir illaki gelecek.ben halen de almadım güncellemeyi , aralık bitecek neredeyse gelmedi güncelleme
valla bekliyorum bende , ama gelecek gibi durmuyorOcakta gelir illaki gelecek.
Betasının gelmesi, kararlı sürümü kesin kılıyor. O yüzden dert etmeyin gelecek. Geç olsun güç olmasın.valla bekliyorum bende , ama gelecek gibi durmuyor
beta sürümünü alamadım ben kayıt ettiremedim bir türlüBetasının gelmesi, kararlı sürümü kesin kılıyor. O yüzden dert etmeyin gelecek. Geç olsun güç olmasın.
Ben de beta sürümünü almadım. Hatta bilerek kayıt yapmadım.beta sürümünü alamadım ben kayıt ettiremedim bir türlü
sen aldın mı emuı 10'u ?Ben de beta sürümünü almadım. Hatta bilerek kayıt yapmadım.
Hayır gelmedi bana da.sen aldın mı emuı 10'u ?
bu konu da en iyisi Apple milyonlarca cihaza aynı anda güncelleme veriyor Andorid yıllardır yapamadı bunuHayır gelmedi bana da.
Evet ama bence tek iyi olduğu konu. Çünkü fiyatları çok fazla. Ayrıca donanımı bana göre tatmin edici değil. Aslında yazılımını da sevmiyorum. Kişisel tercih tabiki.bu konu da en iyisi Apple milyonlarca cihaza aynı anda güncelleme veriyor Andorid yıllardır yapamadı bunu
Emui 9 u bu forumdan manuel olarak yüklemiştim. Sonrasinda otamatik olarak 9.1 guncellemesini aldim. Daha sonra emui10 da geldi. Sürüm numaram C432E9R1P1 bilginizeYazılımı alamayanlar için şunu söylemek istiyorum. 8.1 sürümü de size gelmemişti bu forumdan sd kart aracılığıyla Manuel olarak 9. 01 sürümüne geçtiniz doğru mu?
(C432E3R1P1)
(C432E4R1P1)
(C432E9R1P1)
Bu yapı numaralarına güncelleme geliyor da aynı olupta güncelleme gelmeyene nasıl gelmiyor.manuel olarak kurulan yazılımda bir sorun var.benim görüşüm böle. Saygılar
Manuel olarak EMUI 10 olarak nasıl yükleriz bir yöntem var mı ?Emui 9 u bu forumdan manuel olarak yüklemiştim. Sonrasinda otamatik olarak 9.1 guncellemesini aldim. Daha sonra emui10 da geldi. Sürüm numaram C432E9R1P1 bilginize
Ayrica emui10 da eksiklikler var, kararlı sürüm olmadığı belli oluyor. Mesela bazen internette gezinirken kendiliğinden ana menüye dönüyor. Oyun oynarken hic olmadı ama internette nadiren bunu yapiyor. Diger taraftan bildirim cubugunu asagiya kaydirdigimda ekranin sol üst kisminda bulunan Volte 4.5g yazan yerde yazilar karışıyor. Şimdilik ufak tefek sıkıntıları var ancak genel olarak rahatsiz edici bi durumla karşılaşmadım.
Manuel yüklemenin riskleri var. Telefon brick olabilir. Kararlı sürümü beklemekte fayda var.Manuel olarak EMUI 10 olarak nasıl yükleriz bir yöntem var mı ?
bekleyeceğiz mecburManuel yüklemenin riskleri var. Telefon brick olabilir. Kararlı sürümü beklemekte fayda var.