Mate 20 lite emui 9 Kullananlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Huawei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende de var ayni sorun. Daha önce yoktu böyle bir sorun. Haritaları Google play de güncelledikten sonra oluştuğunu düşünüyorum. Not:sürüm bende de 8.2
Bende farkettim Google mapsi kaldırmaya tıklıyorum güncellemeleri iptal edip en eski versionuna dönüyor. O sürümde kasma yok. Son sürümde kasma oldu sanırım. Umarım düzeltirler. Huawei ile ilgili olmadığına kanaat getirdim.

Hızlı şarjda sorun vat gibi yükselttikten sonra 2 saat şarjda kaldı %70 anca oldu, çözüm bil3n var mı

Bu güncellemede şarj sorunu yaşayan var mı arkadaşlar ?
Instagramda gördüm şarjın 1 günde durduk yere tükenmesi gibi sorun yaşayanlar varmış.
@Poseidon da hızlı şarjda sorun yaşıyorum diyor.
Sizde sıkıntı varmı ?

Bende şarjın hızlı azaldığını farkettim. Tamam telefonu daha çok kurcalıyorum güncellemeden sonra. Fakat kıyasladığım zaman farkı hissetmemek imkansız.

Arkadaşlar şu an hızlı şarj etmiyor diğer hiçbir özellikte sıkıntı göremedim ekran görüntüsü alma daha seri olmuş, birde araçta kabloyla aux bağlanma sorunu çözülmedi hala

bende whatsaap da gelen bildirimleri okuyamıyorum illa içine girmem lazım bu konuda eski sürüm daha iyiydi

Değerli Mate20 Lite kullanıcıları; ben manuel olarak güncelleme yapmıştım(9.0.1.163) şuan bilgisayara bağladım ve 9.0.1.164 sürümlü güncelleme geldi.

Ocakdan beri bekliyoruz her ay bir sonraki aya atiyolar simdide temmuz sonuna kadar dediler, ustune ustluk her ay verilen guvenlik guncellemesini marttan beri de alamadik ne yapicaz bu huawei ile.
One plus 6t dusunuyorum fakat pasaport kaydi yapamiyorum imei attirince sorun yasarmiyim ve telefona gelen oto guncellemelerini telefon uzerinden yukleyebilirmiyim bilgisi olan varsa bu konuda yazabilirmi

Şarj süresinde bariz bi fark görmedim. Hala şarj süresinden memnunum.
Bildirim konusunda WhatsApp V. S herhangi bir sıkıntı yok.
Turkcell hat kullanıyorum ve telefonun üst kısmında volte yazısı var. Volte yi aktif olarak kullanıyorum diye düşünüyorum. Ama görüşme seslerinden değişiklik hissedemedim.