- Cihaz
- P20 Lite
YesVoLTE gelmiş mş 9 emuı güncelemesi alanlar bilgi verirlerse sevinirim
YesVoLTE gelmiş mş 9 emuı güncelemesi alanlar bilgi verirlerse sevinirim
Bende farkettim Google mapsi kaldırmaya tıklıyorum güncellemeleri iptal edip en eski versionuna dönüyor. O sürümde kasma yok. Son sürümde kasma oldu sanırım. Umarım düzeltirler. Huawei ile ilgili olmadığına kanaat getirdim.Bende de var ayni sorun. Daha önce yoktu böyle bir sorun. Haritaları Google play de güncelledikten sonra oluştuğunu düşünüyorum. Not:sürüm bende de 8.2
Volte ve vowifi özelliği gelmiş ayarlar bölümüne ancak turkcell tarafından halen desteklenmiyorVoLTE gelmiş mş 9 emuı güncelemesi alanlar bilgi verirlerse sevinirim
Aynen şarjı geç ediyor anlamadım bendeArkadaşlar şu an hızlı şarj etmiyor diğer hiçbir özellikte sıkıntı göremedim ekran görüntüsü alma daha seri olmuş, birde araçta kabloyla aux bağlanma sorunu çözülmedi hala
üstad bende farkettim acaba bütün maps haritalarda böyle bir sorun mu var diye düşündüm yandexi denedim lakin bunda herhangibir kasma sorunu yaşamadım gayette akıcı geldi.Bende de var ayni sorun. Daha önce yoktu böyle bir sorun. Haritaları Google play de güncelledikten sonra oluştuğunu düşünüyorum. Not:sürüm bende de 8.2
Aynen mapsın anası ağlamış sanırımArkadaşlar şu an hızlı şarj etmiyor diğer hiçbir özellikte sıkıntı göremedim ekran görüntüsü alma daha seri olmuş, birde araçta kabloyla aux bağlanma sorunu çözülmedi hala