Mate 20 lite emui 9 Kullananlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Huawei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güncellemeyi şuan kullanmaya başladım daha stabil bir cihaz olmuş diyebiliriz herhangi bir kasma sorunu yok ısınma ve diğer sorunlarda mevcut değil yükleyecek olan arkadaşlar cihazın soğuk bir zeminde indirmesini ve indirme işlemi yapılırken başka bir uygulama kullanmamasını öneririm pille ilgili şuan her hangi bir sorun göremedim yakın zamanda onunla ilgilide bilgi vereceğim güncelleme gelince telefonu 1 defa yeniden başlattım açıldıktan sonra cihazı kapatıp soğuk bir zeminde güncelleme sonrası ısı durumunu stabile geldikten sonra açtım nokta dahi kasma sorunu yaşamadım beklediğime değdiğini düşünüyorum daha açık konuşmak gerekirse hard reset atmış olsam kesinlikle nokta dahi sorun kalmayacak bana göre başarılı bir güncelleme..

fazla bir fark yok ses yani Valum ikonu telefonun sağına dikine uyralanmış VoLTE avea için aktif çalışıyor pil konusunda aksilik aynen yine değil APP GALERİ etkin oldu daha evel sıkıntılı iditelefonun arkaplan ikonları azda olsa değişti ana ekran ikonları değişmesi gerekirken aynı bende başkaları için bilmiyorum ufak tefek değişiklikler olmuş ama Huwaei için olmamış malesef çünkü s9 Plusda bayağı yenilikler görmüştüm.

9.0.1.164 sürümünü kullanıyorum 1 haftadır yenilikler hoş 9.1 gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum gözle görülür artış var hızında ram kullanımı eski halinde 2 gb ram boş kalırken bunda 1.500 - 1700 arası kalıyor sanırım hız için kullanıyor eksilen ram i şarjda iyi gidiyor 2 günü rahat çıkartıyor full filim izliyorum 7 saat iş yerinde yinede %40 ile eve dönüyorum.

Arkadaşlar ne gibi yenilikler farkettiniz. koyu tema gelmedi değil mi bu güncellemede.
Bir de bildirim geldiğinde ve bildirime bakmama rağmen uygulamaların üzerinde çıkan bildirim işareti kaybolmuyor. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba? Görsele ekliyorum. İnstagram, whatsapp gibi uygulamalarda sıkça oluyor.

nb2Eyl.jpg

Son düzenleme:
Bildirim panelinde gmail, whatsapp ve instagram gibi gelen bildirimleri okuyamıyorum. Gelen mesajı veya mail'i okumak için uygulamaya girmem gerekiyor.

Günaydın arkadaşlar,
mate 20 lite sne-lx1 c461 modelini ve 9.0.1.171 sürümünü kullanıyorum ,telefonda fark edilir bir yavaşlama var bu sürümden önce hava durumu konumu her yerde anlık değişirken artık tekliyor,pil sadece whatssapp fotoğraf ve konuşma işlemlerini kullanmama rağmen saat 20 ye doğru kritik seviyeye düşüyor eski sürümde aynı şartlarda pil süresi 2,5 gündü,çekilen fotoğraflara bakmak için sorgulayınca çok bekletiyor,telefonun eski orijinal sürümünde kulaklık konuşma sesi dışarıdan bile duyulurken şimdi yarı yarıya azaldı.
Kısacası bu 9 sürümü hiçbir işe yaramadı yeni sürüm diye çırpınırken tam anlamıyla tadı kaçtı huawei nin yazılımıyla başımız dertte 8.0 a dönmenin zamanı galiba .
Mutlu bir hafta dilerim.
Hoşçakalın.