The Answer
Yeni Üye
- Cihaz
- P smart
Honor magic 2 içinde geçerli midir bu seçenek9. 1 surumlerine imei atilmiyor su anda yakinda atilir ama ne zaman belli degil. 8 surumune ve 9 surumume atilabiliyor boxlarla
Honor magic 2 içinde geçerli midir bu seçenek9. 1 surumlerine imei atilmiyor su anda yakinda atilir ama ne zaman belli degil. 8 surumune ve 9 surumume atilabiliyor boxlarla
sürümü kac cihazinizinHonor magic 2 içinde geçerli midir bu seçenek
4.0.0 sanırım cihazı bir arkadaşıma verdim oda bakıyor çünküsürümü kac cihazinizin
tny al-02sürümü kac cihazinizin
Cihazın İmei numarasını gizlyerek hakkında Kısmını buraya Atın4.0.0 sanırım cihazı bir arkadaşıma verdim oda bakıyor çünkü
tny al-02
Yarın telefonu arkadaştan alıp screenshot’ını atacağım umarım çözülür gayet performanslı bir cihaz, kullanmayı özledim kendisiniCihazın İmei numarasını gizlyerek hakkında Kısmını buraya Atın
Pro modeller repair olmuyor şu an hiç bir box desteklemiyor işlemcileri yüksek direk 9 sürümü ile çıkıyorlar zaten yanılmıyorsam siz telefonu ilk aldığınızda sürümü kaçtı?Mate 20 pro'da bir gelişme var mı
Hiç hatırlamıyorumPro modeller repair olmuyor şu an hiç bir box desteklemiyor işlemcileri yüksek direk 9 sürümü ile çıkıyorlar zaten yanılmıyorsam siz telefonu ilk aldığınızda sürümü kaçtı?
Desteklermi ihtimal var ama ne zaman kesin bir şey söylemek zor bu tür cihazlar almadan önce biraz araştırmalisiniz şahsi düşüncemHiç hatırlamıyorum
İnşallah çok sürmez biran önce çözülürDesteklermi ihtimal var ama ne zaman kesin bir şey söylemek zor bu tür cihazlar almadan önce biraz araştırmalisiniz şahsi düşüncem
Resmî çektim ama ekleyemedimCihazın İmei numarasını gizlyerek hakkında Kısmını buraya Atın
Resmî çektim ama ekleyemedim
Resmî çektim ama ekleyemedim