haber P20 Lite EMUI 9.1 Geldi!

otadan 9.1 i yükleyen arkadaşlar için birsey soracaktım rom hakkında

You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.

Bu resimde forumdaki 9.1 in dosya boyutları ayarlar deposundan cihaz kimliği doğrulama servisine kadar.

Bana otadaki romu kuran birisi bu ayarların dosya boyutları aynı mı değil mi onu birisi atabilir mi resim olabilir veya yazsada olur.

Güncellemeyi yükledim wipe cache attım yeniden başlattım ama böyle donma kasma değilde ufak bi yavaşlık var sanki anlamadım sizdede varmı

Güncellemeyi yükledim wipe cache attım yeniden başlattım ama böyle donma kasma değilde ufak bi yavaşlık var sanki anlamadım sizdede varmı
Erişilebililirlikten gelişmiş görsel efektleri açıp denermisin ustam göz yanılmasi olabilir hem cihazda alışsın biraz ilk bir 2 saat bendede hafif yavaşlık vardı sonra stabil uçak gibi oldu telefon

Emui 9 da yeni ne var şimdi ben bakıyomda elle tutulur bişey yok.
Hivision
Diğital denge bu kadar

Otadan yükleyen arkadaşlar wipe dalvik cache yapmasına gerek yok zaten yazılım temizliyor log kayıtlarını bile şu anda %80 Stabil

Daha bende manuel güncelleme yapacaktım. İyi ki bu başlığı gördüm. Bilgilendirme için teşekkürler... ;)
Manuel ile ota arasında bir fark yok aslında biri erkenden yüklemek için 2 side resmi yazılım olduğu için 2. Veya 3. Parti bir şekilde değil Huawei nin sunduğu yöntemle yapıyoruz

Manuel güncelleme ota kadar etkili olmaz otada telefonunuzda bulunan kötü amaçlı yazılımlarda temizlenir