- Cihaz
- P20 Lite
Aynen manuelde tüm veriler siliniyor zaten birsey kalmaz tertemizManuel güncelleme ota kadar etkili olmaz otada telefonunuzda bulunan kötü amaçlı yazılımlarda temizlenir
Aynen manuelde tüm veriler siliniyor zaten birsey kalmaz tertemizManuel güncelleme ota kadar etkili olmaz otada telefonunuzda bulunan kötü amaçlı yazılımlarda temizlenir
Tam tersiAynen manuelde tüm veriler siliniyor zaten birsey kalmaz tertemiz
Manuel yükleme klavuzunda böyle yazıyordu yanlış yazılmış olabilir. miTam tersi![]()
Manuel yöntem biraz uzun geldi bana. Onun için OTA güncellemesi beni sevindirdi.Manuel ile ota arasında bir fark yok aslında biri erkenden yüklemek için 2 side resmi yazılım olduğu için 2. Veya 3. Parti bir şekilde değil Huawei nin sunduğu yöntemle yapıyoruz
Ota son zamanda Huawei kullanıcı kaybetmemek için erkenden getirdi abd krizi olmasa 1 2 ay fix.Manuel yöntem biraz uzun geldi bana. Onun için OTA güncellemesi beni sevindirdi.
Doğru söylüyorsunuz. Gecikme yaşayabilirdikOta son zamanda Huawei kullanıcı kaybetmemek için erkenden getirdi abd krizi olmasa 1 2 ay fix.
P20 lite görüntülü arama nasıl yapılır benim hattım Vodafone volte açık şuan ama görüntülü arama yapamıyorum neden?Arkadaşlar az önce forumda dolaşırken Mate 20 Lite için 9 yayınlandığını öğrendim bi ihtimal ben de sistem güncellemeye baktım yoktu ama HiCare uygulamasına girdiğimde 9.1 güncellemesi geldiğini gördüm siz de kontrol edin. P20 Lite ailesi olarak hayırlı olsun bize.![]()
![]()