Soru p20 lite güncelleme sorunu

MKBTR

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
Denemekte fayda var olmazsa başka çözüm yollarida var erecovery sonuç vereceğini sanmıyorum cİhazin arama ekranından *#*#2648579#*#* kodlarını girin sonra Network İnformation Query seçeceğini tıklayın sonra vendor country Info çıkan sonucu buraya yazın cihazın bölge kodunu öğrenip uygun yazilimi yüklemek lazim
dediğin şeyi yaziyorum ama hiç bir şey olmuyo telefon numara yazma yerine yazmam gerkmiyo mu?

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
eminim hatta tekrar denedim dikkatlice yaziyorum yazdigim şey siliniyor o kadar
Anladım minimal ADB and fastboot driveri ve hisuite yi PC ye kurup USB aracılığıyla bir takım kodlarla fastboot modda cihaz hakkında ki gerekli bilgiler alınabilir ama bu işlemleri yapabilmek için gerekli bilgiye sahip olmak lazım onlarca bölge kodu var cihazın orijinal bölge kodunu bilmeden size uygun yazilimi veremem uygun yazılım yuklenmeyene kadar cihazın derleme numarası düzelmez arayüzde eksik uygulamalar olur güncelleme almaz

MKBTR

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
Anladım minimal ADB and fastboot driveri ve hisuite yi PC ye kurup USB aracılığıyla bir takım kodlarla fastboot modda cihaz hakkında ki gerekli bilgiler alınabilir ama bu işlemleri yapabilmek için gerekli bilgiye sahip olmak lazım onlarca bölge kodu var cihazın orijinal bölge kodunu bilmeden size uygun yazilimi veremem uygun yazılım yuklenmeyene kadar cihazın derleme numarası düzelmez arayüzde eksik uygulamalar olur güncelleme almaz
kodu senin yanliz yazmis olma ihtimalin var midir?

MKBTR

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
buraya cihazınızın seri numarasini yazın orda çıkan sonucu buraya atın çünkü elimdeki yazilimlardan cihazınızın bölge kodunu bulamadım
dxHTh.jpg

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
country:cw hangi bölgenın kodu bulamadım hem huawei bölge kodlarına hemde elimdeki yazılımlara baktım bulamadım seri numarasındanda bir şey cıkmamış hangi bölge olduğu belirtilmemiş konuyu takıp edın bulursam yazacağım

MKBTR

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
country:cw hangi bölgenın kodu bulamadım hem huawei bölge kodlarına hemde elimdeki yazılımlara baktım bulamadım seri numarasındanda bir şey cıkmamış hangi bölge olduğu belirtilmemiş konuyu takıp edın bulursam yazacağım
çakma telefon filan olabilirmi? sence tahmini nedir bulamamanın nedeni

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
çakma telefon filan olabilirmi? sence tahmini nedir bulamamanın nedeni
cakma cihaz falan değildir rahat olun büyük ihtimalle imeı repair işlemi yapılırken uygun olmayan sürüm düşürme yazılımı kullanılmış ve derleme numarası bozulmuş cihazın uygun yazılım yüklenirse cihaz düzelirde işte country:cw hangi ülkenın bölge kodu onu bulmak lazım daha önce bu işlemi cok yaptım ama country:cw hiç denk gelmedım country:cw yazdığından emınsınız değilmi