MKBTR
Yeni Üye
- Cihaz
- P20 Lite
sen bulamadın sanırım sıfırlasam düzelebilecek birşey değil dimi buben yinede bakacağım bulursam burdan yardımcı olacağım size
sen bulamadın sanırım sıfırlasam düzelebilecek birşey değil dimi buben yinede bakacağım bulursam burdan yardımcı olacağım size
Zamanında çok baktım senin için ama maalesef bulamadım sıfırlama ile alakası yok bunun hard reset ile düzelmez sana verdiğim kodları yazınca ne çıkıyordu yazarmisin bir daha bakım
Bana country: cw demişsiniz yanlış yazmışsınız oysa country:cea
o zaman söylediğimde öyle olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamamBana country: cw demişsiniz yanlış yazmışsınız oysa country:ceaLinkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.bu linkteki yazılımi indirin
Bakin yazdığınız cevap burdavendor:hw country:cw
indirdim ve dosyaları çıkarttım şimdi ne yapmalıyımBakin yazdığınız cevap burda
İndirdiğiniz yazılımın içinde Dload klasörü var sadece dload klasörünü olduğu gibi SD karta kopyalayinindirdim ve dosyaları çıkarttım şimdi ne yapmalıyım
Yazılım atarım ama ane-lx2 c636 lar bu yöntemle güncelleme almıyor bu bölge koduna sahip cihazlar için farklı yöntemler denemek lazım sebekelik bir durum olmaması lazım cihaz güncelleme almıyor sadeceane lx2 8.0.0.120 c636
:hv
Country: spcseas
kardeş bilgileri bu bana da bir link at gözünü seveyim hat değişirdim şebeke çekmiyor.
kardeş güncelleme almıyor, ben böyle idare ediyordum,operatör değiştirdim, yeni sim kartı görmedi, btk yı aradım tel aldıüım şirketi ara dedi, şirket kapanmış, telefoncu dedi ki imei reair yapılmalı. Ocağına düştüm.Yazılım atarım ama ane-lx2 c636 lar bu yöntemle güncelleme almıyor bu bölge koduna sahip cihazlar için farklı yöntemler denemek lazım sebekelik bir durum olmaması lazım cihaz güncelleme almıyor sadece
normalde imeı klonlama işlemlerinde servise gönderilir servis btk ya yazar btk da gerekenı yapar ve imeı numarası alınır orjinal ımeı numaranızı bilmiyorsanız başka çözüm yollarıda varkardeş güncelleme almıyor, ben böyle idare ediyordum,operatör değiştirdim, yeni sim kartı görmedi, btk yı aradım tel aldıüım şirketi ara dedi, şirket kapanmış, telefoncu dedi ki imei reair yapılmalı. Ocağına düştüm.
Merhaba benim telefonun da p20 lite ama güncelleme alamıyorum ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz lütfenAnladım telefonunuzun orijinal romu değil büyük ihtimalle imei repair işlemi yapılmış ve öle bırakılmış orijinal roma yani sürümüne geçmeden hiç bir güncelleme alamazsınız ama çözümü var
Derleme numarası nedir cihazın ayarlarda yazarMerhaba benim telefonun da p20 lite ama güncelleme alamıyorum ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz lütfen