Reşat Turan
Yeni Üye
- Cihaz
- P20 Lite
8.0.0.046(0EF4) buDerleme numarası nedir cihazın ayarlarda yazar
8.0.0.046(0EF4) buDerleme numarası nedir cihazın ayarlarda yazar
Derleme numaranız bozulmuş bu şekilde bölge kodunu ogrenenem cihazın arama ekranından *#*#2846579#*#* kodlarını girin sonra Network İnformation Query seçeceğini tıklayın sonra vendor country Info çıkan sonucu buraya yazın yardımcı oluruz8.0.0.046(0EF4) bu
Vendor-hwDerleme numaranız bozulmuş bu şekilde bölge kodunu ogrenenem cihazın arama ekranından *#*#2846579#*#* kodlarını girin sonra Network İnformation Query seçeceğini tıklayın sonra vendor country Info çıkan sonucu buraya yazın yardımcı oluruz
Tmm ben uygun yazilimi size vereceğim SD kartınız varmiVendor-hw
Country-meafnaf
VarTmm ben uygun yazilimi size vereceğim SD kartınız varmi
SD karttakiler sıfırlanır mıLinkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.linkteki yazılımi indirdiğiniz yazılımın içindeki dload klasörünü olduğu gibi SD karta kopyalayin sonra cihazı kapatın 10 Saniye bekleyin ses açma ses kısma ve güç tuşuna aynı basili tutun Huawei logusunu gördügunuz zaman elinizi çekin cihaz yükleme moduna geçecektir not: cihazınız sifirlanabilir önemli verileriniz varsa yedekleme alın
SD karta bir şey olmaz dload klasörünü SD karta kopyalayin başka verilerin olması dload klasörünü etkilemez verilerinizde silinmezSD karttakiler sıfırlanır mı
Bide buu 8 sürümü nasıl olacak aydınlatır mısınızLinkleri Görebilmek İçin Giriş yap veya Üye ol.linkteki yazılımi indirdiğiniz yazılımın içindeki dload klasörünü olduğu gibi SD karta kopyalayin sonra cihazı kapatın 10 Saniye bekleyin ses açma ses kısma ve güç tuşuna aynı basili tutun Huawei logusunu gördügunuz zaman elinizi çekin cihaz yükleme moduna geçecektir not: cihazınız sifirlanabilir önemli verileriniz varsa yedekleme alın
Siz sadece yazılımı yükleyin derleme numarası düzenldigi zaman artık bir şey yapmanıza gerek yok otomatik olarak son sürüme kdr güncelleme alacaktırBide buu 8 sürümü nasıl olacak aydınlatır mısınız
Derleme numaranız bozulmuş bu şekilde bölge kodunu ogrenenem cihazın arama ekranından *#*#2846579#*#* kodlarını girin sonra Network İnformation Query seçeceğini tıklayın sonra vendor country Info çıkan sonucu buraya yazın yardımcı oluruznenim sürüm ANE-LX1 (0ASV) BUNA UYGUN FİRMWARE FİNDER SÜRÜMÜ HANGİSİ YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
Derleme numaranız bozulmamış normal gözüküyor ane-lx2 c636 cihazlarda bu sorun çok var erecovery modda ,SD Kart dload yöntemiyle, hisuite programı ile bütün yöntemler cihazda ise yaramıyor daha önce forumda paylaştığımız bir dosya var bu konu ile ilgili biraz karmaşık ve detay isteyen bir konu bütün adımlar doğru uygulanmalı yoksa ise yaramıyor bu yöntemde bende çok bilgi sahibi değilim daha önce kendim denemedim.benim şahsi fikrim bu cihazların bootloader kilidini açıp tekrar OEM.info yüklemek çünkü daha önce sensör sorunu nedeniyle 3 tane ane-lx1 c432 olan cihazı bootloader kilidini kaldırıp ane-lx2 c636 bölge koduna çevirdim hepside hem sensör sorunu çözüldü hemde son sürüme kadar güncelleme aldı bu işlemleri ücretli araçlar kullanarak yapabiliyoruz ve cihazında elimizde olması lazimMerhaba, bir çok kişi sormuş ve yardımcı olunmuş Allah razı olsun. Yazılanları okudum, normalde o işlemleri uygulardım kimseyi yormadan ama anladığım kadarıyla derleme numarası gerekli. Bu arada telefonu hepsiburadadan aldım, yurtdışı. Normal yolların hepsini denedim olmadı, şu ses açma ve power tuşunun oradan denedim baya ama bulamadı oradan da, yardımcı olursanız sevinirim.
Derleme no: ANE-LX2 8.0.0.120(c636)
Çok teşekkür ederim, ya aslında gönderdim hepsiburada aracılığıyla servise. Dedim ki ekranda da bir sararma var araştırmalarım sonucu onun da kronik olduğunu öğrendim, onu da değiştirebiliyorsanız değiştirin diye, fakat mesaj atmışlar ekran ücretli diye,o zaman ekran kalsın dedim güncelleme de yapmamışlar. Şİmdi de garantisi geçti, biraz bastırayım onlara yaptırtmaya çalışayım o zaman.Derleme numaranız bozulmamış normal gözüküyor ane-lx2 c636 cihazlarda bu sorun çok var erecovery modda ,SD Kart dload yöntemiyle, hisuite programı ile bütün yöntemler cihazda ise yaramıyor daha önce forumda paylaştığımız bir dosya var bu konu ile ilgili biraz karmaşık ve detay isteyen bir konu bütün adımlar doğru uygulanmalı yoksa ise yaramıyor bu yöntemde bende çok bilgi sahibi değilim daha önce kendim denemedim.benim şahsi fikrim bu cihazların bootloader kilidini açıp tekrar OEM.info yüklemek çünkü daha önce sensör sorunu nedeniyle 3 tane ane-lx1 c432 olan cihazı bootloader kilidini kaldırıp ane-lx2 c636 bölge koduna çevirdim hepside hem sensör sorunu çözüldü hemde son sürüme kadar güncelleme aldı bu işlemleri ücretli araçlar kullanarak yapabiliyoruz ve cihazında elimizde olması lazim