Soru p20 lite güncelleme sorunu

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Çok sağolun gece gece rahatsız ettim valla, mesajınızı bekliyorum.
bu linki indirin ve aynı işlemleri uygulayın SD kartta sadece bir tane dload klasörü olmalidir önceki yazılımı adını değiştirin veya SD kartan silin unutmayın bu işlemleri yaparken bütün sorumluluk size aittir bir sorun olursa yarın konuya bakabilirim anca önemli değil kiminin parası kiminin duası

selim54

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
bu linki indirin ve aynı işlemleri uygulayın SD kartta sadece bir tane dload klasörü olmalidir önceki yazılımı adını değiştirin veya SD kartan silin unutmayın bu işlemleri yaparken bütün sorumluluk size aittir bir sorun olursa yarın konuya bakabilirim anca önemli değil kiminin parası kiminin duası
Kardeş günaydın, dosyayı indirdim,fakat şifre istiyor.

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Bu yazılımı daha önceden indirmiştim şifre yoktu yeni şifrelenmiş olabilir dosya sahibine ulaşamadım başka yazılım bakmak lazım şifre olduğunu bilseydim başka yazılım bakardım

selim54

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
Bu yazılımı daha önceden indirmiştim şifre yoktu yeni şifrelenmiş olabilir dosya sahibine ulaşamadım başka yazılım bakmak lazım şifre olduğunu bilseydim başka yazılım bakardım
Merhaba, sizin yolladığınız dosyayı mobilklup diye bir sitede buldum, indirip dediğiniz gibi yaptım oldu, herşey için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun, iyi günler.

benmahony

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
@black_mask_13 abi hala bu konu ile ilgileniyormusun birşey sorabilirmiyim?
bende p20 lite ane-lx1 var 8.0.0.046(0A5T) avrupadan geldi imei atarken android 9 dan 8 e geçirmişler güncelleme almıyor
vendor: hw
country: eu

Berkan

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
@black_mask_13 selamın Aleyküm Kardeşim merhaba inşallah bunu görürsün senden mesaj bekliyor olacağım bende arkadaşdaki gibi hata alıyorum mevcüt sürüm 8.0.0.046.(09B8) dediğiniz gibi yaptım telefonu kapatıp ses açma ile açma tuşuna bastım menüden recorvery geldim ama bende failed hatası verdi anelX1 cihaz p 20 lite 2.el aldım çözümünü lütfen söylermisin güncelleme almak istiyorum

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
@black_mask_13 merhaba benim telefonda arkadaşınkiyle aynı sürümü ama dediğniz gibi overlaya girince failled hatası veriyor lütfen yardım edin
Merhaba cihazın arama ekranından *#*#2846579#*#* kodlarını girin açılan ekranda network infiormation seçeneğine tıklayın sonra vendor country Info seçeneğine tıklayın çıkan sonucu buraya yazın yardımcı olalım

Berkan

Yeni Üye
Cihaz
P20 Lite
Merhaba cihazın arama ekranından *#*#2846579#*#* kodlarını girin açılan ekranda network infiormation seçeneğine tıklayın sonra vendor country Info seçeneğine tıklayın çıkan sonucu buraya yazın yardımcı olalım
Öncelikle Cook teşekkür ederim ilgin için vendor=hw
Country=eu

Bide eğer yapabilirsek imei filan gitmez değilmi

Son düzenleme: