haber P20 Lite için Android + EMUI 9 Müjdesi

sorun yokmu yani?orda gösterilen son şarj olma durumu yanliş,ben 14:45 de şarjdan aldim %75 ken şimdi ise %35 oyun falan oynamadim 2-3dakikalik video izledim ve normal kullandim
Telde bir sorun olabilirmi cunku bu kadar kisa surede bitmesi normal degil forumda herkes p20 lite kullaniyor genellikle @Byseus girince sana cevap yazar bende p20 pro var

emui resmi sayfası cihaz için yaklaşık 2 ay önceydi sanırım testlere başladığını belirtmişti. Buna dayanarak emui 9 un geleceğini ben kesin olduğunu düşünüyorum. sürpriz konusunda ise yorumum yok doğru zamanda yöneticimiz duyurusunu yapacaktır. Sen yine de uyku düzenini bozma :)

Her yeni güncelleme ile Android 9'a adım adım yaklaşıyoruz. Elimdeki belgelere göre kesin 1.çeyrekte gelecek güncelleme. Şubat gibi olmasını bekliyorum. En son yönetici bi sürpriz açıklayacaktı onu bekliyoruz.

merhaba arkadaşlar, burda bazi arkadaşlarin önerisi ile redmi S2 cihazimi takas yapdim P20 lite ile, S2de karşilaşmadiğim sorunlar var p20 de ,bu kadar fiyata bence hic deymez...en buyuk sorunu pil,şarji hic iyi değil ve internetde veya instagramda falan gezinirken ara bir takilmalar oluyor...takilma falan neysede bu pil sorununa nasil bir çözüm önerirsiniz???
Merhaba p20 lite kullanıyorum dediğiniz durum normal değil. Elimden telefon düşmemesine rağmen çok rahat 1 günü çıkarıyor. Bunun en az 4-5 saati oyun oynayarak geçiyor. Takılma da yaşamıyorum. Öncelikle sistem reset çözüm olmazsa garantiye göndermenizi tavsiye ediyorum (var ise).