haber P20 Lite için Android + EMUI 9 Müjdesi

Selam dostlar. Kasımın ortasında her ülkeden 2000 kişi seçilerek P20 Lite için yapılan Android 9 Betası bitti ve 24 Ocak itibariyle İtalyada P20 Lite için Android + EMUI 9 dağıtılmaya başlandı. C432 kodlu cihazınız var ise Şubatta gelecek. Diğer kodlu cihazlar için değişkenlik gösteriyor. Hayırlı olsun hepinize.
C432 olduğumdan şu an çok sevindim bu habere teşekkürler:)

Merhaba p20 lite kullanıyorum dediğiniz durum normal değil. Elimden telefon düşmemesine rağmen çok rahat 1 günü çıkarıyor. Bunun en az 4-5 saati oyun oynayarak geçiyor. Takılma da yaşamıyorum. Öncelikle sistem reset çözüm olmazsa garantiye göndermenizi tavsiye ediyorum (var ise).
kardeş kusura bakma ama sen dediklerinnen eminmisin?:rolleyes: sen istersen youtube-dan bi izle p20 lite pil kullanim testi falan 30 dakikalik oyunla ne kadar pil kaybediyor bi bak en az 20 video vardir testi yapanlarin birinin bile cihazin pilinden memnun olduğunu görmessiz zaten,kusura bakma ya farkli cihazlardan bahs ediyoruz yada sana gerçekten mükemmel bi batarya düşmüş şansina:)

kardeş kusura bakma ama sen dediklerinnen eminmisin?:rolleyes: sen istersen youtube-dan bi izle p20 lite pil kullanim testi falan 30 dakikalik oyunla ne kadar pil kaybediyor bi bak en az 20 video vardir testi yapanlarin birinin bile cihazin pilinden memnun olduğunu görmessiz zaten,kusura bakma ya farkli cihazlardan bahs ediyoruz yada sana gerçekten mükemmel bi batarya düşmüş şansina:)
Asus Zenfone 5'ten daha az bi kapasiteye sahip olmasına rağmen pil testlerinde önde geliyor. Takas ettiğin adam pili mahvetmiş demek ki? Ben de çok yoğun bir şekilde kullanıyorum p20 lite'ımı. Genelde video işliyorum. Ona rağmen akşamı yüzde 20 ile çıkarıyor. Senin telefonda bir sıkıntı var diyoruz.

P20 lite cihazı ile redmi s2 cihazın eşit şartlarda yapılan kullanımlarını baz alırsak redmi S2 daha verimli ve dayanıklı olduğu görülmekte cihazı ben kullanmadım arkadaş kullandı onunla kıyas yapıyor birkaç kaynaktan bende redmi cihazın testlerini kontrol ettim verimli bir batarya. Ancak buna getirelecek bir çözüm yolu şuanlık yok firma yeni bir pil optimizasyonu tasarlar ise bilmiyorum farklılık olur mu...

Asus Zenfone 5'ten daha az bi kapasiteye sahip olmasına rağmen pil testlerinde önde geliyor. Takas ettiğin adam pili mahvetmiş demek ki? Ben de çok yoğun bir şekilde kullanıyorum p20 lite'ımı. Genelde video işliyorum. Ona rağmen akşamı yüzde 20 ile çıkarıyor. Senin telefonda bir sıkıntı var diyoruz.
asus zenfon 5ten iyi olmasi gün icinde 5saat oyun oynanilmasi anlamina gelmez hocam,bende biliyorum asustan daha iyi oldugunu,pil testlerini diyorsun ama izlediysen eger görmüşsündür yarim saatlik oyunda ne kadar güç kaybetdiğini, bende zaten normal kullanimda günü geçiriiyorum hatta şunu söyleyeyim 12saat 5 dakika evvel tam şarji doldurup çıkardım ve şuan hala 40% şarj var...benim demek istediğim bu cihaza bu fiyat verilmemeli ve alınmamalı neyseki ben para verip almadim zaten daha düşük fiyatli redmi ile takas yaptım.

Ardanın dedigi gibi telefona bir hard reset at bu dediklerin normal degil. İnstagramda Takılma olması vsvs Kimsede bu sorun yok bir sizde var
Pil harcamasını en aza indirmek için ekran cozunurlugunu HD+ al parlakligi otomatike al ayarlardan güç tassarufunu aç bu adımları uygularsan maksimum verimi alırsın pilden birde 2 3 günde bir telefon yöneticisinden telefonu temizle bu sana yardımcı olacaktır dostum.

Huawei p20 lite ANE-LX1 8.0.0.157 (C432) evet gayet eminim. Ekran çözünürlüğü düşük güç tasarruf modu açık wifi modunda 1 günün 4-5 saatini orta segment oyun ile geçiriyorum. Oyun burada yanlış anlaşılmış olabilir tutup PUBG oynamıyorum bahsettiğim oyunlar clash of clans tarzı oyunlar.

Huawei p20 lite ANE-LX1 8.0.0.157 (C432) evet gayet eminim. Ekran çözünürlüğü düşük güç tasarruf modu açık wifi modunda 1 günün 4-5 saatini orta segment oyun ile geçiriyorum. Oyun burada yanlış anlaşılmış olabilir tutup PUBG oynamıyorum bahsettiğim oyunlar clash of clans tarzı oyunlar.
bide öyle deneyelim bakalim))