Huawei P Smart Bluetooth Wifi Sinyal Çakışması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fsociety
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anladım hocam Bluetooth Midi servisi devre dışarı bırakarak deneyebilir misin? Çakışma yaşanması olasılık

Düzeldi mi sorun var mı şuan

dediğim gibi, benim evde en çok alabildiğim hız 25mbps download ve 3mbps upload. Huawei telefonumda normalde Wifi ve bluetooth açık ve bir aksesuara bağlıyken 1mbps download ve 0.01 upload hızı veriyor. Sizin dediğiniz servisi kapatıp denediğimde yine huawei cihazımda wifi + bluetooth açık ve bağlı bir şekilde 2.7mbps download, 3mbps upload veriyor.

Sonuç olarak önceden internet yok denecek kadar düşük hızlardaydı ve şimdi youtube da falan 360p donmadan izletecek kadar hızlandı :D

dediğim gibi, benim evde en çok alabildiğim hız 25mbps download ve 3mbps upload. Huawei telefonumda normalde Wifi ve bluetooth açık ve bir aksesuara bağlıyken 1mbps download ve 0.01 upload hızı veriyor. Sizin dediğiniz servisi kapatıp denediğimde yine huawei cihazımda wifi + bluetooth açık ve bağlı bir şekilde 2.7mbps download, 3mbps upload veriyor.

Sonuç olarak önceden internet yok denecek kadar düşük hızlardaydı ve şimdi youtube da falan 360p donmadan izletecek kadar hızlandı :D
Sevindim bluetooth ghz değiştirme şansın da var ayrıca

Bende oraya girince AP bandına tıklıyorum ve sadece 2.4GHz seçeneği var. Modemden 5GHz yapmak istediğimde de aynı şekilde 2.4GHz seçeneği var ve seçilemez durumda gözüküyor

Telefon ayarları:
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.

Modemde gözüken:

Modemde seçilemeyen AP Bant kısmını nasıl seçilebilir yaptığım yer:
(sağ tarafta disabled olan yeri enabled yapıyorum)
Modemde AP Bant seçenekleri:

Gördüğün gibi modem ayarlarında da seçemiyorum telefonda da seçemiyorum. Eğer 5GHz modem ile deneyip sorunu çözebilen olursa belki kendi modemime takabileceğim access point ya da router alacağım.