- Cihaz
- Mate 20 Lite
Anladım hocam Bluetooth Midi servisi devre dışarı bırakarak deneyebilir misin? Çakışma yaşanması olasılık
Anladım hocam Bluetooth Midi servisi devre dışarı bırakarak deneyebilir misin? Çakışma yaşanması olasılık
Uygulamalara gir sonra üste üste üç nokta olan yerden sistem uugılamarını aç orda bulursunBluetooth midi servisini nasıl kapatabilirim ?
Uygulamalara gir sonra üste üste üç nokta olan yerden sistem uugılamarını aç orda bulursun
Düzeldi mi sorun var mı şuanBluetooth midi servisini kapatmadan önce 0.6mbps download, 1.5mbps upload hızı varken, Midi servisini kapattım 2.7mbps download ve 3.1mbps upload hızı verdi bu sefer...
Düzeldi mi sorun var mı şuan
Sevindim bluetooth ghz değiştirme şansın da var ayrıcadediğim gibi, benim evde en çok alabildiğim hız 25mbps download ve 3mbps upload. Huawei telefonumda normalde Wifi ve bluetooth açık ve bir aksesuara bağlıyken 1mbps download ve 0.01 upload hızı veriyor. Sizin dediğiniz servisi kapatıp denediğimde yine huawei cihazımda wifi + bluetooth açık ve bağlı bir şekilde 2.7mbps download, 3mbps upload veriyor.
Sonuç olarak önceden internet yok denecek kadar düşük hızlardaydı ve şimdi youtube da falan 360p donmadan izletecek kadar hızlandı![]()
Sevindim bluetooth ghz değiştirme şansın da var ayrıca
Modemin yazılımı güncel mi?
Çok saçma bende olup sende olmaması nasıl yazılıma bunu koymadılar.