haber Mate 20 Lite'a EMUI 9/ Android Pie Geldi!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yergun02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar ben de günlerdir forumu takip ediyorum an itibariyle güncellemeyi bilgisayar üzerinden HiSuite programından tamamladım. Darısı bekleyenlerin başına :)

ben daha android 9 kullandığımda gelen özellikler hatırladığım kadarıyla ikonlarda değişiklik gece ve gündüz modu bunlar gibi değilde uygulamaları yukarıya doğru kaydırma olumlu veya bazen olumsuz yanları olabiliyor şarj konusunda bir nebzede olda iyileştirmeler vs.vs.

Bendeki HiCare sürümü de aynı fakat dünden beri sunucu yanıt vermiyor hatası alıyorum. Bu hatayı alan ve çözüme ulaşan var mı?

Merhaba arkadaşlar,
Yeni yazılımı alan arkadaşlar huawei türkiye garantili olan telefonlar mı acaba? mesela benim telefonum SNE-LX1 C461 modeli migrostan aldım yazılım geldi denildiğinden bu yana günde 10-15 kez kontrol ediyorum tık yok.
Acaba düşündüğüm gibi mi ithalat garantili olup yazılım seri nosu C461 ile biten emui ye güncelleme alan varmı ?

Hi care in de düzeni kaçtı kontrol etmiyor güncellemeleri. Sunucu hatası felan diyor.

Hicare güncellemeden sonra genel olarak sunucu bağlantı hatası veriyordu ama düzeldi yalnız güncelleme yok daha

bendede bağlatı hatası verdi bu gün şimdi düzlemiş ama dediğiniz gibi görünürde birşey yok

arkadaşda çift simkartlı var onun hicare güncelleme kısmında kırmızı bildirim noktası vardı ona girdim güncelleme gelmiş feragatname kısmını kabul ettirdi sonra sistem güncellemeleri kısmına da düştü. Bende Teknosa Türkiye garantili cihaz var bana gelmedi henüz. İş yerimde 2 kişide daha var Türkiye Garantili birisi Turkcell cihazı onlara da düşmedi henüz. Bekliyoruz bakalım