- Cihaz
- P20 Lite
ayarlar-sistem -teefon hakkındaya girince model ne yazıyor eğer ane-lx1 ise yardımcı olabilirm ane-lx2 ise biraz karmaşıkHayır bilmiyorum
ayarlar-sistem -teefon hakkındaya girince model ne yazıyor eğer ane-lx1 ise yardımcı olabilirm ane-lx2 ise biraz karmaşıkHayır bilmiyorum
Şuanda ANE-LX1ayarlar-sistem -teefon hakkındaya girince model ne yazıyor eğer ane-lx1 ise yardımcı olabilirm ane-lx2 ise biraz karmaşık
wi-finiz varmı erecovery modu denedınız mı daha önceŞuanda ANE-LX1
Hayır denemedim ve WiFi yokwi-finiz varmı erecovery modu denedınız mı daha önce
belli bir süe bağlanabileceğiniz bir wi-fi bulursanıza bağlanınHayır denemedim ve WiFi yok
Yapınca size dönerim hocam teşekkürlerbelli bir süe bağlanabileceğiniz bir wi-fi bulursanıza bağlanınvideoyu izleyin telefonu kapatıyorsunuz 10 sanıye bekleyip telefon kapalı durumdayken ses acma tuşuna basılı tutun şarja takın huawei logosunu görünce elinizi cekın erecovery mod acılacak (download latest versıon and recovery ) onu secın telefonuzun bağlı olduğunuz wi-fi üzerinden 3 gb full ındırme paketini yaklayacak ve indiricek acılacak wi-fi ağınızın hızına bağlı olarak biraz zaman alabilir bu işlemden sonra derleme numaranız orjinale dönecek ve artık otomatik olarak bütün güncellemeleri alabileceksınız....!
Hocam yetkili servisle konuştum IMEI değiştiği için güncelleme alamıyor telefonum attığınız videoda düzelir mibelli bir süe bağlanabileceğiniz bir wi-fi bulursanıza bağlanınvideoyu izleyin telefonu kapatıyorsunuz 10 sanıye bekleyip telefon kapalı durumdayken ses acma tuşuna basılı tutun şarja takın huawei logosunu görünce elinizi cekın erecovery mod acılacak (download latest versıon and recovery ) onu secın telefonuzun bağlı olduğunuz wi-fi üzerinden 3 gb full ındırme paketini yaklayacak ve indiricek acılacak wi-fi ağınızın hızına bağlı olarak biraz zaman alabilir bu işlemden sonra derleme numaranız orjinale dönecek ve artık otomatik olarak bütün güncellemeleri alabileceksınız..ane-lx1 lerde işe yarıyor bu işlem olumlu sonuc alırsınız büyük ihtimalle
her modelde ise yaramıyor telefonunuz ane-lx2 mi onlar için farklı çözümler var biraz karmaşıkBen videodaki gibi yaptım ama hata alıyorum acaba başka bir yolu var mıdır
Sizde işe yarar bu yöntem imei repair yapılmış telefonlar güncelleme alabilir birdaki sorun imei repair işlemi yaparken yanlış downgrade yapılmış derleme numaraniz bozulmuş dediğim işlemi yapın basit ve etkili bir işlem telefon çok daha iyi olacakHocam yetkili servisle konuştum IMEI değiştiği için güncelleme alamıyor telefonum attığınız videoda düzelir mi
Ane lx1 telefonum ama sürekli failed hatası veriyor dediğiniz yöntemHer
her modelde ise yaramıyor telefonunuz ane-lx2 mi onlar için farklı çözümler var biraz karmaşık
telefonunuzun arama ekranında *#*#2846579#*#* önünüze cıkan ekranda network ınformatıon Query tıkalyın sonra vendory country ınfo ya tıklayın orda yazanı buraya yazın telefonuzun bölge kodu öğrenmem lazımAne lx1 telefonum ama sürekli failed hatası veriyor dediğiniz yöntem
Vorder : hw[Gizli içerik]
telefonunuzun arama ekranında *#*#2846579#*#* önünüze cıkan ekranda network ınformatıon Query tıkalyın sonra vendory country ınfo ya tıklayın orda yazanı buraya yazın telefonuzun bölge kodu öğrenmem lazım
Telefonunuz c432 Avrupa bölge kodu erecovery güncelleme alması lazım normalde elimde c432 stock rom vardı dload yöntemiyle rom yüklemeyi biliyirmusunuzVorder : hw
Country :eu
Hayır daha önce hiç room yüklemedim hocamTelefonunuz c432 Avrupa bölge kodu erecovery güncelleme alması lazım normalde elimde c432 stock rom vardı dload yöntemiyle rom yüklemeyi biliyirmusunuz