Yardım P20 lite ane-lx1 (0cxb) gunceleme alacak mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Seyithan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayır denemedim ve WiFi yok
belli bir süe bağlanabileceğiniz bir wi-fi bulursanıza bağlanın
videoyu izleyin telefonu kapatıyorsunuz 10 sanıye bekleyip telefon kapalı durumdayken ses acma tuşuna basılı tutun şarja takın huawei logosunu görünce elinizi cekın erecovery mod acılacak (download latest versıon and recovery ) onu secın telefonuzun bağlı olduğunuz wi-fi üzerinden 3 gb full ındırme paketini yaklayacak ve indiricek acılacak wi-fi ağınızın hızına bağlı olarak biraz zaman alabilir bu işlemden sonra derleme numaranız orjinale dönecek ve artık otomatik olarak bütün güncellemeleri alabileceksınız..ane-lx1 lerde işe yarıyor bu işlem olumlu sonuc alırsınız büyük ihtimalle

videoyu izleyin telefonu kapatıyorsunuz 10 sanıye bekleyip telefon kapalı durumdayken ses acma tuşuna basılı tutun şarja takın huawei logosunu görünce elinizi cekın erecovery mod acılacak (download latest versıon and recovery ) onu secın telefonuzun bağlı olduğunuz wi-fi üzerinden 3 gb full ındırme paketini yaklayacak ve indiricek acılacak wi-fi ağınızın hızına bağlı olarak biraz zaman alabilir bu işlemden sonra derleme numaranız orjinale dönecek ve artık otomatik olarak bütün güncellemeleri alabileceksınız....!
Yapınca size dönerim hocam teşekkürler

videoyu izleyin telefonu kapatıyorsunuz 10 sanıye bekleyip telefon kapalı durumdayken ses acma tuşuna basılı tutun şarja takın huawei logosunu görünce elinizi cekın erecovery mod acılacak (download latest versıon and recovery ) onu secın telefonuzun bağlı olduğunuz wi-fi üzerinden 3 gb full ındırme paketini yaklayacak ve indiricek acılacak wi-fi ağınızın hızına bağlı olarak biraz zaman alabilir bu işlemden sonra derleme numaranız orjinale dönecek ve artık otomatik olarak bütün güncellemeleri alabileceksınız..ane-lx1 lerde işe yarıyor bu işlem olumlu sonuc alırsınız büyük ihtimalle
Hocam yetkili servisle konuştum IMEI değiştiği için güncelleme alamıyor telefonum attığınız videoda düzelir mi

Hocam yetkili servisle konuştum IMEI değiştiği için güncelleme alamıyor telefonum attığınız videoda düzelir mi
Sizde işe yarar bu yöntem imei repair yapılmış telefonlar güncelleme alabilir birdaki sorun imei repair işlemi yaparken yanlış downgrade yapılmış derleme numaraniz bozulmuş dediğim işlemi yapın basit ve etkili bir işlem telefon çok daha iyi olacak