peki nezaman gelir güncelleme bi haber yok mu?P20 Lite'ın beta testi başlayıp biteli çok oldu zaten. Konuyu bir daha okuyun ben konu başında yazmıştım zaten.
peki nezaman gelir güncelleme bi haber yok mu?P20 Lite'ın beta testi başlayıp biteli çok oldu zaten. Konuyu bir daha okuyun ben konu başında yazmıştım zaten.
Onu da yazdım be okusana.peki nezaman gelir güncelleme bi haber yok mu?
okuyali cok olmuş beee unutmuşumOnu da yazdım be okusana.
Alın size süprizYou do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
bende böyle sıkıntılar yok şarj konusunda gayet memnunum instagram whatsapp donma sıkıntıları yok bir ara instagrama bir güncelleme gelmişti donuyordu sonraki güncellemede düzeltildi şuan sıkıntı yoktamam saolasin kardeşbende @Byseus kardeşi bekliyorum.
Güncellemeyi alan olursa buradan bildirirse seviniriz
Selam dostlar. Kasımın ortasında her ülkeden 2000 kişi seçilerek P20 Lite için yapılan Android 9 Betası bitti ve 24 Ocak itibariyle İtalyada P20 Lite için Android + EMUI 9 dağıtılmaya başlandı. C432 kodlu cihazınız var ise Şubatta gelecek. Diğer kodlu cihazlar için değişkenlik gösteriyor. Hayırlı olsun hepinize.[/
BENİM 8.0.0.170(C432) AMA GELEN BİŞEY YOK HENÜZ
Bence Nisan ayı gibi gelecek.? Ne diyorsunuz?
Benim cihaz C432 şubat bitti gelen giden bişey yok henüzSelam dostlar. Kasımın ortasında her ülkeden 2000 kişi seçilerek P20 Lite için yapılan Android 9 Betası bitti ve 24 Ocak itibariyle İtalyada P20 Lite için Android + EMUI 9 dağıtılmaya başlandı. C432 kodlu cihazınız var ise Şubatta gelecek. Diğer kodlu cihazlar için değişkenlik gösteriyor. Hayırlı olsun hepinize.
Şubat demişlerdi, sağdan soldan da öyle duyduk. Ertelenmiş galiba.Benim cihaz C432 şubat bitti gelen giden bişey yok henüz
Bekleyelim bakalım ne zaman keyifleri gelir paşalarınŞubat demişlerdi, sağdan soldan da öyle duyduk. Ertelenmiş galiba.